Da su Srpkinje definitivno jedne od najlepših žena sveta dokazuje i primer zanosne Novosađanske Dolores koja je lepotom opčinila Kanadu, a na prestižnom takmičenju "Mis sveta Kanada" održanom prošle godine, u konkurenciji od 50 devojaka ušla je u top 15 najlepših. 

Dolores Golijan osvojila je i dve titule - "Miss fashion model" i "Mis fotogeničnosti", a dovoljno je da bacite jedan pogled na njen Instagram da vam bude jasno zbog čega je to tako. 

"Bila je žestoka konkurencija. U finalnom takmičenju u igri za prestižne titule bilo je 50 devojaka. Ostvarila sam plasman među petnaest najlepših i na kraju ponela dve prestižne titule. Ovo je za mene novo i prelepo iskustvo, koje će mi zauvek ostati u lepom sećanju", rekla je Dolores za RTV.

Inače, lepa brineta rođena je u Vankuveru, a iako je dobar deo života provela u Kanadi, u Novom Sadu je završila osnovnu školu i gimanziju. kada je reč o studijama, ova neverovatna mlada dama odlučila se za studije psihologije i filozofije na prestižnom fakultetu Britanska Kolumbija, a u planu joj je da postane ili psihoterapeutkinja ili forenzička psihološkinja, što spada u veoma opasne poslove jer se radi veoma često i sa najokorelijim kriminalcima, kojima pokušavate da uđete u um i dobijete odgovore na pitanja koja mogu pomoći u istrazi.

"Psihologija je fascinantna i htela bih da saznam više o umu i da pomognem drugima kojima je to potrebno. Mislim da je ovo inspirisano mojim volontiranjem za dve linije na kojima pružam emotivnu podršku ljudima", rekla je ranije za srpske medije.

Uporedo sa studijama, Dolores se bavi i manekenstvom, a osim revija na domaćim nedeljama mode, ali i u Milanu i Vankuveru, jedan od njenih najvećih uspeha je i to što se čak pet puta pojavila u prestižnom magazinu Vogue.

Ni to nije sve, te se Dolores bavi i humanitarnim radom, te je ambasadorka grupe "After Breast Cancer" koja se fokusira na pomoć ženama obolelim od kancera – a kaže da joj je to posebno važno jer je njena majka bila u takvoj situaciji pre nekoliko godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!