Na pomen žena fudbalera mnogima su prva asocijacija vanserijske lepotice, koje su, kao po nekom pravilu, izoperisane, u skupim krpicama i sa više nego izazovnim fotkama na Instagramu. Međutim, iznenadilo bi vas da nisu sve supruge sportista takve, naprotiv. Dobar deo "lepših polovina" naših proslavljenih fudbalera krije se od očiju javnosti, i ne vole eksponiranje i interesovanje javnosti. 

One se ne razmećuz bogatstvom, niti skupim krpicama, i čuvaju svoju ljubav van društvenih mreža i lajkova, a mi vam donosimo listu onih koje izgledaju kao sav normalan svet i koje oduševljavaju manirima i skromnošću.

Sergej Milinković Savić i Natalija Ivić

Sergej i Natalija uhvaćeni su tokom šetnje Rimom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Slavni par uslikan je nedavno u šetnji Rimom sa ćerkicom, a dovoljan je jedan pogled da shvatite da lepa Natalija nije tipična žena fudbalera. Iako važi za jednu od najlepših supruga sportista, na ulicama Rima izgledala je potpuno opušteno, ležerno obučena. 

Dušan Tadić i Dragana Vukanac

Ni Dragana nije neko ko voli pažnju medija. Ipak, bezrezervna je podrška svom suprugu. Njih dvoje u braku su još od 2013. godine, a par je za sve ove godine dobio troje dece - sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru.

Dragana Vukanac izbegava pažnju medija.
Instagram 

Oni su godinama stacionirani u Holandiji gde je naš sportista angažovan, a svoju ljubav ljubomorno čuvaju od očiju javnosti. Zanimljivo je da se su se upoznali još kada je Tadić igrao za FK Vojvodinu, a iako je daleko dogurao i postao svetsko ime fudbala, i dalje je ostao skroman i porodičan čovek kojem najviše prija da provodi vreme sa svojim najmilijima.

Slobodan i Iva Urošević

Lepa Iva supruga je kapitena Partizana, i takođe važi za jednu od najlepših žena fudbalera. Ipak, retko kad ćete je videti da se eskponira, iako je Slobodanu najveća podrška.

Nemanja i Ana Vidić

Nemanja i Ana vidić su jedan od najskromnijih parova.
MATRIXPICTURES.CO.UK / Matrixpictures / Profimedia 

Jedan od najlepših parova na ovim prostorima važe za najskromnije, a svoju intimu čuvaju od radoznalih pogleda. Upoznali su se još u ranoj mladosti kada je on bio prvotimac Mančester junajteda i reprezentativac Srbije, a ona apsolventkinja Ekonomskog fakulteta.

Ana vidić sklanja se od medija.
SF1 / Backgrid UK / Profimedia 

Ana nikad nije volela pažnju medija, te ih je izbegavala u širokom luku, a interesantno je da je, iako je uglavnom izbegavala javna pojavljivanja, svojevremeno u Britaniji proglašena za najbolje obučenu ženu fudbalera.

Miloš i Mirjana Krasić

Baš kao i Vidići, i Krasići važe za veoma skroman par. Venčali su se davne 2008. godine i dobili ćerke Sofiju u Milu i sina Mihajla. Mirjana Krasić je inače završila Pedagoški fakultet, a na njenim mrežama uglavnom ćete naći porodične fotografije. Gotovo nikada se ne hvali luksuzom, i isto tako, nema problem da bude nenašminkana i ležerno obučena. 

Miloš Jojić i Ivana Jorović

Još jedan par koji svoju intimu drže van očiju javnosti. Srspka teniserka rekla je fudbaleru sudbonosno "da" u novembru prošle godine, a s obzirom da su oboje sportisti, trude se da usklade svoje obaveze.

Marko Grujić i Mia Zeremski 

Još jedan sportski par na listi. Fudbaler i nekadašnja odbojkašica prošle godine su čak dobili i sina, a u vezi su od 2017. godine. Mia je inače ćerka biznismena Aleksandra Zeremskog koji je bio verenik Jovane Joksimović, a ima i dete sa Aleksandrom Radović, a na Instagramu je prati preko 26 hiljada ljudi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!