Sergej Milinković Savić postigao je drugi gol za Srbiju na utakmici protiv Kameruna, zbog čega je podigao celu Srbiju na noge, a nema sumnje da je ovaj pogodak najviše obradovao i njegovu verenicu Nataliju koja mu je ujedno i najveća podrška.

Za vanserijsku prirodnu lepoticu kažu da je ujedno i najlepša žena fudbalera, a često pišu i da izgleda poput supermodela, što nije daleko od istine. 

Ipak, ova lepotica savršenog tela ipak nekako odstupa od klasične devojke fudbalera. Ne voli da deli mnogo detalja o svom privatnom životu, ali je jasno da voli more, putovanja i, naravno našeg fudbalera!

Zanimljivo je da je i svega nekoliko dana pred početak Mundijala, Sergej Milinković Savić dobio najlepšu i najodgovorniju životnu ulogu - postao je otac. Njegova verenica Natalija na svet je donela ćerkicu Irinu koja je istinska kruna njihove dugogodišnje ljubavi.

Istina, o njihovoj priči se jako malo zna jer od prvog dana zabavljanja, pa do danas, svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti. Ipak, kada su pre nekoliko godina na društvenim mrežama objavili prvu zajedničku sliku, nije bilo onoga ko nije zapamtio prelepe plave oči i izvajano telo Sergejeve izabranice, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Natalija Ilić je prelepa vernica srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića Savića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!