Kortni Koks koju publika najviše pamti po ulozi Monike iz hit serije "Prijatelji" dugo se nije pojavljivala u javnosti, sve do nedavno kada su paparaci ipak uspeli da je uslikaju. Međutim, njeno poslednje izdanje, a pogotovo mršavo i ispijeno lice šokiralo je njene fanove koji tek sad mogu da vide posledice svega što mu je radila godinama.

Kortni Koks danas izgleda potpuno drugačije.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako glumica i dalje može da se pohvali fantastičnom linijom na kojoj bi joj pozavidele i daleko mlađe, kada je reč o njenom licu, situacija je potpuno drugačija. Kortni je u prošlosti bila poznata kao prirodna lepotica, međutim, želja da sačuva mladost po svaku cenu oterala ju je u pakao zavisnosti od plastičnih intervencija. 

U jednom trenutku je toliko preterala, da, kako kaže, nije mogla ni samu sebe da prepozna na fotografijama. "U jednom momentu misliš da radiš na sebi, a onda pogledaš fotografiju i prvi što pomisliš je - ovo je užas! Kajem se zbog mnogih stvari koje sam uradila. Dobro je što sam shvatila na vreme da treba da prestanem", iskreno je priznala.

Kortni koks u jednom trenutku je preterivala sa operacijama.
Shutterstock 

"Tražila sam da me vrate na staro. Sada sam prirodna koliko mogu biti. Osećam se bolje jer izgledam kao prava ja. Izgledam više kao osoba koja sam bila, barem se nadam", rekla je glumica jednom prilikom nakon što se pokajala zbog zahvata, iako se čini da je reagovala prekasno. 

kortni koks je preterivala sa botoksom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega Korni ne izlazi iz kuć bez telohranitelja koji redovno pokušavaju da spreče paparace da je uslikaju tako što upiru lampe u objektive.

Nažalost, Monikino lice izgleda veoma čudno kada se pogleda izbliza, te se tako mogu videti duboki useci na njenim obrazima. Ovako nešto dolazi nakon što se istope fileri u jagodicama i obrazima, kažu hirurzi, te vrlo lako njen ispijen i "mršaviji" izgled lica može biti posledica svega što je radila u prošlosti, a koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.

Shutterstock, BENS / Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Glumica lice uništila botoksom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!