Slavna i danas veoma poštovana glumica Mini Drajver osim po zapaženim ulogama, poznajemo je i po ljubavnoj vezi koja je obeležila njen život.

Pomenuta drama donela joj je veliku ljubav sa kolegom Metom Dejmonom. Bila je to ljubav na prvi pogled, a svoju vezu nisu krili od očiju javnosti, dok je glumica prošle godine u svojim memoarima 'Managing Expectations: A Memoir in Essays' otkrila detalje romanse.

Mnogi su bili iznenađeni njihovim raskidom, budući da je Dejmon govorio kako je "Mini ulepšala njegov svet". Njihov raskid po svemu sudeći bio je šokantan, a desio se tako što je Dejmon 1998. u emisiji kod Opre Vinfri javno rekao da su raskinuli, bez da ju je obavestio. Mini prethodno o tome nije bila obaveštena, te je i ona bila podjednako i iznenađena i šokirana kao i šira javnost.

"Žalosno je što je Met otišao u show. Činilo se kao dobar način za njega da objavi svetu da više nismo zajedno što sam smatrala potpuno neprikladnim", ispričala je Mini.

Mini je nešto kasnije uplovila u vezu sa Timotijem Lijom, a nakon raskida saznala je da je trudna, uprkos činjenici što su joj doktori u 18. godini rekli da je neplodna. Mini je rodila sina Henrija 2008. godine, u svojoj 37. godini, a to smatra svojim čudom.

Glumica je proteklih godina često govorila da bi volela da ima dvoje ili troje dece, ali da ne bi želela da svoje telo ponovo izloži svemu.

"On je otac mog sina pa je logično da će biti tu za njega. Nisam udata i ne znam hoću li ostati s tim tipom. Super je biti nezavisan, brak danas više nije nužna stvar u odgoju deteta i podizanju porodice. Nekada davno, žena koja bi postupila poput mene bila bi izopštena iz društva. Mislim da znam kako su se one tada osećale. Uz mene će biti majka i tetka, jednako kao i moji najbolji prijatelji i nije me strah", ispričala je Mini nakon rođenja sina.

Ipak, glumica je tek posle izvesnog vremena otkrila da je otac njenog deteta upravo producent, Timoti Li.

Mini Drajver sa sinom.
RSMX/starmaxinc.com / Shutterstock Editorial / Profimedia