Pevačica Nikol Šerzinger koja važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih uvek viđamo u top izdanju, međutim sada je na Instagramu pokazala kako izgleda bez šminke i oduševila fanove. Nikol je po mnogima je jedna od najlepših žena svijeta, a na svom je profilu objavila video i nekoliko fotografija na kojima pozira u belom bikiniju.

"Svakodnevni mali napredak daje velike rezultate", napisala je pevačica uz objavu otkrivši pratiteljima kako su vežbanje, ledene kupke i sauna tajna njenog mladolikog izgleda.

Kao što se i očekivalo, njena objava izazvala je lavinu komentara.

"Predivna je bez imalo šminke,", "Prava inspiracija" i "Postidela si i mlađe žene" samo su neki od komentara njenih fanova koji navode da Nikol ima bezvremensku lepotu.

nikol šerzinger u bikiniju
Instagram 

44-godišnja pevačica i članica nekad popularne ženske grupe "Pussycat Dolls" u više je navrata izjavila da svoj mladolik izgled održava vežbanjem i zdravom ishranom.

Ona vodi računa da svaki njen obrok sadrži izbalansiran odnos masti, ugljenih hidrata i proteina. Primera radi doručkuje tost od avokada sa poširanim jajima i dimljenim lososom ili zdravu ovesnu kašu sa šumskim voćem.

"U frižideru uvek svež paradajz, sireve, ćuretinu i belo meso, bademovo mleko, kokosova vodu, ali i ostale klasične potrepštine. I voda, mnogo vode. Morate se hidrirati", rekla je lepa pevačica.

Kada je reč o vežbanju ova slavna lepotica praktikuje gotovo svakodnevne odlaske u teretanu, 20 minuta kardio treninga, planinarenje, jogu, dizanje tegova...

PLAN ISHRANE

Doručak

Nikol bira da prvi obrok bude bogat proteinima i složenim ugljenim hidratima. Njen omiljeni doručak je tost sa avokadom, poslužen sa poširanim jajima i dimljenim lososom. To njenom telu daje puno nemasnih proteina, zdravih masti i Omega-3.

Kada traži nešto malo drugačije, rado će se pojesti i prženu slaninu sa kajganom, ili ovsenu kašu sa godži bobicama i drugim voćem bogatim antioksidantima. Ključ je raznolikost.

Instagram, iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pevačica u 5. deceniji izgleda savršeno

Ručak

Kada je u pitanju centralni obrok, Nikol se trudi da bude podjednako zdrav kao doručak, ali je količinski manji. Najčešće bira salate sa piletinom ili ćuretinom, kao i suši, a ukoliko nije previše gladna, odlučiće se za čorbu sa povrćem.

Sa druge strane, ukoliko joj je potrebno još energije, često priprema sočivo, pasulj, ali i pirinčane nudle sa laganim sosovima od povrća.

Večera

Kako je i sama rekla, uglavnom je uveče mrzi da kuva, te naručuje hranu ili jede u restoranu. Za poslednji obrok u danu Nikol bira pirinač sa nemasnim proteinima, ili manje porcije paste sa kuvanim povrćem.

Kad žudi za nečim manje zdravim, obožava da naručuje meksičku hranu dosta sira, i poznato je da se svako malo prepusti pici.

Najzgodnija žena na planeti pokazala telo zbog kojeg su svi zanemli Instagram/nicolescherzinger

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!