Pevačica Keti Peri i čuvena manekenka Miranda Ker susrele su se na crvenom tepihu, što ne bi bilo ništa čudno da nisu u pitanju sadašnja i bivša partnerka glumca Orlanda Bluma. Povod je bio G'Day USA Arts Gala veče, a slavne lepotice oduševile su se kada su videle jedna drugu na crvenom tepihu.

Odmah nakon su nasmejano pozirale fotografima i ispričale se, a pravo iznenađenje usledilo je nešto kasnije kada je Keti upravo bila ta koja je uručila nagradu Mirandi kako jednoj od dobitnica. Inače, G‘Day USA Arts Galu organizuje Udruženje američkih Australijanaca, i ovo je način da oda počast njihovom doprinosu američkom šou biznisu.

Miranda Ker i keti peri našle su se na istom događaju.
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Ipak, mnogima je neverovatno da u Holivudu postoje i dobri odnosi, odnosno da bivša i sadašnja mogu da budu u dobim odnosima, a poznato je da između Keti i Mirande ni u jednom trenutku nije bilo "zle krvi", čak i kada su glumca prozivali da je prešao "sa konja na magarca" i pitali ga "ima li oči" nakon što je smuvao pevačicu.

Orlando Blum nekada je bio u braku sa Mirandom, a sada ljubi Keti peri.
Shutterstock 

Blum inače sa bivšim supermodelom ima sina Flina koji je jako vezan za Keti, što Mirandi nimalo ne smeta. Sa druge strane, Orlando i Keti su vereni od 2019. godine, i imaju ćerkicu Dejzi koju su dobili 2020. godine. Jednom su raskinuli, ali su brzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog te su se brže-bolje pomirili. 

Kada je reč o Mirandi, ona je od 2017. godine u braku sa biznismenom Evanom Spigelom s kojim je dobila dvoje dece. Svoju intimu čuva samo za sebe, kao i detalje odnosa, ali je jednom prilikom dala komentar koji je dovoljno otkrio o tome šta misli o Keti Peri.

"Tako sam srećna što su se Orlando i Kejti našli i tako sam zahvalna što sam našla svog neverovatnog muža i što se svi zajedno poštujemo. Kada dođe vreme u kojima moramo zajedno da rešavamo probleme, uvek nađemo kompromise i uradimo ono što je najbolje za našu porodicu", rekla je jednom Miranda i stavila jednom zauvek tačku na bilo kakva nagađanja da ne podnosi novu partnerku svog bivšeg muža.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!