Komičar Pit Dejvidson ima novu devojku nakon što je nedavno imao kratku vezu sa Emili Ratajkovski, a pre toga je bio u vezi sa Kim Kardašijan koja ga je, uslovno rečeno, proslavila. Pit trenutno uživa na odmoru na Havajima sa glumicom Čejs Sui Vonders, sa kojom je glumio u horor komediji 'Bodies Bodies Bodies'.

Paparaci su snimili Dejvidsona i Vondersovu dok su plivali u okeanu, a njegovo tetovirano telo je privuklo pažnju. Ima više od 70 tetovaža, od kojih su neke posvećene porodici, bivšim devojkama i omiljenim filmovima.

Pit Dejvidson i Čejs Sui Vonders su momak i devojka.
TheImageDirect.com/Backgrid / The Image Direct / Profimedia 

Nakon kupanja, par se prepustio maženju na ležaljci. Inače, Pit i Čejs su ranije viđeni i snimljeni nekoliko puta tokom zajedničkih izlazaka prošle godine i krenule su glasine da su u vezi. Dejvidson je poznat po tome što njegove veze kratko traju i nedavno je raskinuo sa manekenkom Emili Ratajkovski. Kako je izvor rekao američkim medijima, oboje su se složili da je posle jednomesečne romanse bolje da budu prijatelji.

Pit Dejvidson Emili Ratajkovski su bili mesec dana u vezi.
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Komičar je prethodno bio sa Kim Kardašijan, sa kojom je raskinuo posle devet meseci zabavljanja. Kako su pisali strani mediji, razišli su se u prijateljskim odnosima zbog pretrpanih rasporeda i veze na daljinu.

Pit Dejvidson je 9 meseci bio u vezi sa Kim Kardašijan.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Kim je bila potpuno iscrpljena od veze i svega što se trenutno dešava u njenom životu. Pit i ona su na različitim nivoima u životu, barem je tako trenutno. On je veoma spontana osoba i u trenutku je želeo da Kim doleti kod njega u Njujork, a ona ima četvoro dece i nije joj to tako jednostavno. Ona mora da se fokusira na njih“, otkrio je kasnije nepoznati izvor američkim medijima.

Ipak, ima onih koji i dalje tvrde da je njihova veza bila samo marketinški trik. Takođe, mnogi vide Pita kao samo Kiminu osvetu bivšem mužu Kanjeu Vestu nakon razvoda. Upravo zbog toga ih "raskid" nije iznenadio.

Pit Dejvidson je ljubio Arijanu Grande i druge poznate lepotice.
Profimedia 

Pre Kardašijanke, Dejvidson je ljubio Fibi Dajnevor, Kaju Gerber, Margaret Kueli, Kejt Bekinsejl i Arijanu Grande. Mnoge zanima čime komičar Pit, poznat po emisiji 'Saturday Night Live', osvaja žene, da li je to njegov humor pošto se fizički ničim ne ističe, možda samo visinom od 190 centimetara.