Francuska glumica Izabel Ađani pojavila se nakon dugo vremena u javnosti i na modnoj reviji u sklopu Nedelje mode u Parizu, na kojoj su sve oči i kamere bili uprti u nju s obzirom na to da se u javnosti retko pojavljuje.

67-godišnja Izabel stigla je obučena u crnu kombinaciju od glave do pete, a ozbiljan je izraz lica sakrila iza velikih tamnih naočara. Ipak, pozirala je fotografima i dala im priliku da zabeleže njeno retko pojavljivanje.

Izabel je svojevremeno važila za jednu od najlepših i najtalentovanijih glumica, a proslavila se ulogom u filmovima "Kraljica Margot", "Story of Adele H", "Nosferatu: Fantom noći", "Diabolique" i drugima.

Zahvaljujući svojoj egzotičnoj lepoti, ubrzo je postala međunarodna zvezda i tokom karijere osvojila brojna priznanja i nagrade za svoj rad kako na evropskim, tako i na holivudskim filmovima, međutim svoj privatni život nikada nije volela da deli s javnošću i obožavateljima.

izabel ađani na nedelji mode u parizu
Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njena životna priča deluje poput filmske, počevši od ranog detinjstva koje je bilo obeleženo siromaštvom u predgrađu Pariza. Glumičin otac bio je strog i konzervativan imigrant, a terao ju je da stalno uči i branio joj je da svoj odraz gleda u ogledalu.

Zbog toga je nekoliko godina morala da odlazi na terapije kako bi naučila da prihvati svoju lepotu, što je i sama otkrila u jednom od intervjua. Izabelin život promenio se kada je imala 14 godina i kada ju je na ulicama Pariza uočio jedan filmski agent, čime je počela njena uspešna karijera.

Razlog za skrivanje detalja privatnog života možda se krio u činjenici da je lepotica vodila izuzetno buran ljubavni život, koji je bio okrunjen s jednim brakom, ali zapravo s čak osam velikih ljubavi.

izabel ađani prošle godine na nedelji mode u parizu
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

Trenutno je sama, a od 2002. do 2004. godine bila je verena za Džana Mišela Džara, 2008. godine bila je u vezi s Toninom Cacaceom, prije njega četiri je godine ljubila Stefanea Delajouksa, s Danijelom Dej Luisom u vezi je bila od 1989. do 1994. godine, sa Vorenom Bitijem od 1986. do 1987. godine. 1983. godine bila je s Sergeom Gainsbourgom, a pre njega ljubila je Brunu Nujtena i Dejvida Rocksavagea.

Najviše traga na nju ostavila je veza s Danijelom, koji ju je ostavio trudnu bez ijedne reči, a u trenutku kada je rađala njihovog sina, on se zabavljao sa Džulijom Roberts.Nikada joj nije rekao zašto je njihovoj vezi došao kraj.

"On je ljubav mog života. Završilo se jer je bilo nemoguće, nepojmljivo snažno. Naša ljubav bila je kao neizlečiva bolest. Jedan pogled na njega i znate da je to čovek spreman da izazove bol u vama.

Nije mogao odvojiti uloge koje je glumio od stvarnog života. Često se ponašao kao da nije deo ove planete, prepuštajući se junaku kojeg je igrao. Imali smo strast u najčišćem obliku, a takvo nešto uvek je osuđeno na propast. Bili smo ljubav o kakvoj se piše u klasičnim romanima, a uništilo nas je to što sam dozvolila da on bude centar mog života", izjavila je Izabel u jednom od intervjua.

Nakon ljubavnog fijaska s Dej-Luisom se zaljubila i verila a za poznatog muzičara Žan-Mišel Žara ali ni ta ljubav nije potrajala pa su se razišli 2004. godine.

© Olivier Borde / Bestimage / Profimedia, Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia Pogledajte još fotografija Izabel Ađani koja je proglašena za najlepšu ženu u istoriji filma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!