Glumac Rege Žan Pejdž, kojeg je publika upoznala kao vojvodu Sajmona Baseta u prvoj sezoni Netfliksove serije “Bridgerton”, zvanično je najlepši muškarac na svetu.

Estetski hirurg Džulijan de Silva otkrio je rezultate prema "zlatnom preseku" prema kojem je Rege odneo pobbedu, a njegovo lice je imalo 93,65 odsto preciznosti u odnosu na zlatni presek.

"Rege je pobedio zbog svog klasično lepog lica i prelepih smeđih očiju. Lako je imao najviši rezultat za razmak između očiju, a položaj njegovih očiju takođe je bio visok. Njegove savršeno oblikovane usne su takođe imale visoke ocene i jedina ocena koja je bila nešto niža bila je širina i dužina nosa", rekao je Džulijan De Silva, esteski hirurg.

A ovako je izgledao ostatak liste:

2. Kris Hemsvort 

3. Majkl B. Džordan 

4. Hari Stajls

5. Džud Belingam

6. Robert Patison 

7. Kris Evans

8. Džordž Kluni

9. Henri Golding

10. Dvejn Džonson

Kako se vrši merenje?

Rezultat je zasnovan na kompjuterizovanom mapiranju merenja fizičkog savršenstva zasnovanog na zlatnom preseku, a njime se određuje fizička savršenost neke osobe. Što je lice bliže proporciji 1:1,618, to je osoba savršenija.

"Ove potpuno nove tehnike kompjuterskog mapiranja omogućavaju nam da rešimo neke od misterija šta je to što nekoga čini fizički lepim, a tehnologija je korisna pri planiranju operacija pacijenata", objasnio je estetski hirurg.

Rege-Žan Pejdž je rođen u Londonu, ali je odrastao u Zimbabveu, prvi put se na malim ekranima pojavio 2004. godine, ali je popularnost stekao kasnije, ulogama u seriji "Roots" i drami "For the people".

rege se proslavio serijom bridžinton
Youtube 

Uloga u seriji "Bridgerton" proslavila ga je širom sveta. Serija koju je "Netfliks" proglasio jednim od najgledanijih ostvarenja u svojoj istoriji, učinila ga je miljenikom publike.

Vest da je glumac zauzet rastužio je brojne obožavateljke, a čuveni vojvoda iz serije "Bridgeton" već duže vreme je u vezi sa Emili Braun, spisateljicom koja se honorarno bavi fudbalom. Nema sumnje da joj sada dodatno zavide mnoge pripadnice lepšeg pola.

Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia Britanski glumac proglašen za najlepšeg muškarca

Inače, Rege se pojavio samo u prvoj sezoni popularne serije. Rege-Žan Pejdž slomio je srca brojnih obožavatelja "Bridgertona", kada je saopštio da napušta seriju koja mu je donela planetarnu popularnost.

U medijima se spekulisalo o razlozima njegovog otkaza, a neki su čak tvrdili da je Pejdža bilo sramota zbog tolike pažnje, kao i da se pomalo stideo onoga mu je donela uloga vojvode. Sam je ranije rekao da je preterivanje kada su ga nazvali seksualnim simbolom zbog škakljivih scena sa koleginicom Fibi Dinevor u kojima je hemija među njima bila savršeno dočarana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!