Goran Bogdan, jedan od naših najpopularnijih glumaca sa ovog podneblja šokirao je svojevremeno gledaoce kada se u filmu "Otac" pojavio znatno mršaviji nego inače, da bi se saznalo da je za ovu ulogu izgubio čak 18 kilograma. 

goran bogdan je za ulogu u filmu Otac smršao.
Youtube 

Goran je tako stao rame uz rame sa holivudskim glumcima kojima je ovako nešto normalno, a kako je uspeo da toliko smrša otkrio je tek nedavno. On je za hrvatsku Gloriju otkrio da često varira sa kilažom zbog uloga.

"Moram da pazim, ipak je to moj glumački alat. Mislim da sam u vežbanju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. No, čim preskočim nekoliko treninga, lagano se ulenjim i postane mi naporno da razmišljam o tegovima. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam. Zbog "Oca" sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu Močvara, koji se trenutačno prikazuje u Srbiji, morao sam se udebljati", ispričao je Bogdan.

Goran Bogdan otkrio je kako je smršao 18 kg.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

A da bi toliko smršao za kratak period, morao je da ima pomoć trenera.

"Imao sam vrhunskog trenera uz kojeg je sve bilo lakše. Kada imam neki cilj, a ovde je bilo jasno da lik mora biti jako mršav, onda sam disciplinovan. Nema šanse da bih popustio i u ponoć se bacio na pršutu. Uostalom, ta fizička bol koju sam osetio kroz naporne vežbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik", rekao je glumac potvrdivši onu staru - da je za bilo kakve rezultate disciplina ključna, iako smo sigurni da ga obožavateljke vole i kad ima "višak", ali i kad nabaci mišiće.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!