Nedelja visoke mode u Parizu okupila je creme de la creme svetskog džet-seta. Među dobro poznatim licima našla su se i neka nova, i veoma brzo zainteresovala sve kada se otkrilo ko je u pitanju. 

Reč je o dve mlade dame koje su prikovale sve poglede - Epl Martin i Ajris Lou, odnosno ćerkama Gvinet Paltrou i Džuda Loa, a koje nažalost nisu izbegle nadimak "nepo bebe", jer su upravo zahvaljujući slavnim roditeljima tu gde jesu. 

Upravo je ova tema jedna od gorućih u Holivudu, jer im se zameraju privilegije i benefiti industrije za koje neko drugi mora da "pogine" od rada.

Tako, primera radi, Ajris Lou (21), ćerka glumaca Džuda Loa i Sejdi Frost, bila je model na reviji Alexandre Vauthier. Nosila je kreaciju sa dramatičnim rukavima i pink detaljem sa prednje strane. 

Iris Lou pojavila se na reviji kao jedna od manekenki.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Ona je svoj put našla u manekenstvu i glumi, a uskoro bi trebalo i da se pojavi u seriji o kultnom bendu Sex Pistols.

"Vaspitavana sam sa određenim vrednostima, ne nužno u vezi sa glumom, već za život. Uvek su mi govorili da budem ljubazna, da stignem na vreme, da budem pažljiva, da zaista naporno radim", rekla je jednom prilikom. 

Sa druge strane, Elp Martin (18), ćerka Gvinet Paltrou i Krisa Martina iz benda Coldplay, bila je glavna zvezda na Chanel reviji, na kojoj je sedela u publici u crno-belom tvid kompletu.

Epl Martin krenula je stopama svog oca.
Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Za razliku od Ajris, Epl više zanima muzika, te je tako krenula stopama svog oca, a nedavno je pevala prateće vokale u nekoliko Coldplay pesama.

Takođe je pisala stihove za jednu pesmu i pojavila se na sceni zajedno sa mlađim bratom Mozesom tokom nastupa benda na Glastonberiju 2018, a da li će ove dve dame uspeti da dostignu ili nadmaše slavu svojih roditelja, pokazaće samo vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!