Iako je danas retko možemo videti na velikom platnu, Gvinet Paltrou nekada je bila jedna od najvoljenijih i najpoznatijih glumica Holivuda. Ipak, kada je bila na vrhuncu popularnosti odlučila je da se povuče iz sveta glume i posveti porodici ali i novom biznisu koji je u više navrata izazivao kontroverze.

Naime, glumica je pokrenula lajfstajl blog Goop, na kojem često deli bjuti i velnes savete, ali i prodaje neobične predmete i proizvode. Tako je svojevremeno sveća sa mirisom njene vagine izazvala šok među ljudima, a iako je njena cena oko 75 dolara, odnosno nešto više od 9.000 dinara, vladala je čitava pomama za njom.

Drugi momentat koji je izazvao čuđenje bio je set za izradu replika nečije muškosti pod nazivom "Clone a Willy" čija je cena oko 40 dolara. 

"Ovaj set omogućava vam da napravite tačnu, vibrirajuću repliku svoje muškosti kako bi vaša draga mogla 'uživati s vama' i dok niste blizu", piše u opisu proizvoda.

Gvinet Paltrou povukla se iz glume.
Instagram 

U ponudi ima i jaje od žada od 66 dolara koje navodno služi da poboljša orgazme i da niveliše "žensku energiju". Međutim, u nekim slučajevima se našla i u "nebranom grožđu" zbog promovisanja opasnih procedura.

Tako je na Goopu-u pisala o svom iskustvu sa apiterapijom, odnosnoubrizgavanjem pčelinjeg otrova kako bi izlečila staru povredu, vaginalnim "parenjem" kojim se navodno hormoni vraćaju u normalu, i preporučivala upotrebu "Nasa stikera" koji navodno imaju regenerativne moći i leče, a pravljeni su od materijala koji Nasa koristi za izradu odela astronauta.

Gvinet Paltrou posvetila se privatnom biznisu.
Instagram 

Gvinet takođe tvrdi da voda ima osećanja, te da joj negativnošću menjamo strukturu što može biti veoma pogubno, a ove tvrdnje osudili su brojni naučnici.

Nažalost, daleko od toga da je to Gvinet zaistavilo. Ona je nastavila sa plasiranjem priča različitih teoretičara zavera, ali i prodajom preskupih proizvoda kao što je bio slučaj sa seks igračkom od 15.000 dolara

Gvinet Paltrou često se nalazila na meti kritika zbog proizvoda koje prodaje.
Shutterstock 

Glumica je pre dve godine najavila da se potpuno povlači iz glume, te da će se posvetiti isključivo svom velnes profilu i privatnom biznisu. 

Međutim, pored ideja koje plasira, Gvinet je godinama bila interesantna i zbog ljubavnog života, te je pre braka sa pevačem Krisom Martinom bila u vezi sa Benom Aflekom, ali je bila verena i za Breda Pita. Iako je trebalo da se uda za njega, otkazala je venčanje samo 2 nedelje pre ceremonije jer je smatrala da je za to premlada, nakon čega su se rastali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!