Ljubav definitivno zna za godine, ali ni za visinu. Barem vam to mogu posvedočiti neki od najpoznatijih i ujedno najviših košarkaša današnjice. Njihove "lepše" polovine u poređenju sa njima deluju poput Palčice iz istoimene bajke, ali to ne umanjuje snagu njihovih emocija. Naprotiv. Velika razlika u visini često mnogima deluje krajnje simpatično, mada, nismo sigurni da bi važilo isto da je situacija obrnuta, odnosno, da su žene te koje su više.

U svakom slučaju, pogledajte u nastavku kako izgledaju supruge najviših košarkaša sveta, među kojima se nalaze i neki proslavljeni Srbi. 

1. Boban i Milica Marjanović

Naš košarkaš visoki je vrtoglavih 224 cm, dok je njegova supruga skromnih 161 cm. Zato i ne čudi što na svakom koraku privlače pažnju, iako, kako su i sami priznali, to im ni najmanje ne smeta. Venčali su se 2014. godine i imaju dva sina.

2. Pol Džordž i Danijela Rajić

Lepotica iz okoline Pančeva prošle godine se udala za slavnog košarkaša Pola Džordža sa kojim je u rpošlosti imala turbulentnu vezu. Par je u jednom trenutku završio i na sudu jer je košarkaš tvrdio da Danijela nije rodila njegovo dete. Ipak, ljubav je pobedila, a par je u međuvremenu dobio još dvoje dece.

3. Nikola i Natalija Jokić

Nikola i Natalija zapravo se znaju od srednje škole, a ona je sve samo ne obična "žena košarkaša". Par se upoznao još davne 2013. godine preko zajedničkih prijatelja, a uprkos tome što je sa Jokićeve strane to bila ljubav na prvi pogled, sačekao je neko vreme dok nije bio siguran u svoje emocije.

nikolija i natalija jokić znaju se od srednje škole.
pritnscreen/instagram 

U trenutku kad je otpočela njihova ljubavna priča, Natalija je upisala studije u Americi, dok je Jokić nastupao za KK Vojvodina. Međutim, nedugo potom, i on je otišao "na drugu stranu okeana" i počeo da igra za NBA, a ostalo je istorija. Inače, on ima 213, dok Natalija samo 173 santimetara, zbog čega ih često zovu "div i palčica".

4. Marko i Aleksandra Gudurić

Proslavljeni košarkaš visok je vrtoglavih 198 cm, a od avgusta 2021. je u braku sa lepom Aleksandrom. Iste godine postali su i roditelji, a razlika u visini apsolutno im ne smeta.

5. Kris Boš i Adrijen Vilijams

Kris Boš sa vrtoglavih 2.11 m zaista deluje poput džina, ali ako pitate njegovu suprugu, inače bivšu misicu i manekenku, ona se često šali da Kris "nežni džin". 

6. Dirk Novicki i Džesika Olson

Legenda košarke visok je 2.13 m, a svoju lepšu polovinu upoznao je na humanitarnom događaju još davne 2010. godine. Iskrice su odmah planule i dan, danas su u skladnom braku.

7. Mejers i El Leonard

Mejers nikada nije krio da je ludo zaljubljen u svoju partnerku El. Toliko, da bi istog trenutka dotrčao samo na jedan njen poziv. Inače, Mejers je visok 2.16, a i njegova supruga spada u više sa 1.8.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!