Ukoliko se odgledali makar jednu epizodu čuvene serije "Puna kuća" ("Full House"), nemoguće je da se ne sećate jedne od glavnih glumica, slatkice Stefani koju je igrala niko drugi do glumica Džodi Svitin. 

Serija je bila neverovatno popularna tokom osamdesetih i devedesetih, a žene su ludele za prezgodnim ujakom Džesijem, dok su svet "kupile" slatkoćom bliznakinje Olsen, ali i Džodi koju su nazivali "čudom od deteta" i "najperspektivnijom dečijom zvezdom".

Naime, kada se rodila roditelji su joj bili u zatvoru, pa ju je usvojio ujak, a ulogu koja joj je promenila život dobila je sa pet godina. I iako su joj svi predviđali bogatu glumačku karijeru, borba sa zavisnošću od droge zapečatila je određeni period njenog života. Razvodila se tri puta, a prošle godine se udala četvrti put, za svog dugogodišnjeg verenika.

A onda se vratila glumi. Sve je počelo prikazivanjem rimejk serije koja ju je proslavila, sada pod nazivom "Fuller House". Međutim, tokom pandemije bila je kod kuće sa ćerkama Beatriks i Zoi, ali je zbog anksioznosti i depresije izgubila 17 kilograma.

Njen privatni život obeležio je haos. Kada je imala samo 20 godina, udala se za policajca Šona Holgina, ali je brak trajao samo 4 godine. Posle tog braka upoznala je filmskog producenta Kodija Herpina i zvanično potvrdila vezu sa njim 2007. Venčali su se tek nekoliko meseci kasnije, a pričalo se da je Džodi u to vreme bila u veoma lošem psihičkom stanju i da nije mogla da stvarno proceni šta je za nju dobro, a šta ne.

Tako se iznenada udala, rodila ćerku i razvela se samo godinu dana kasnije. Razvod braka obeležili su brojni skandali i sukobi, pa je razvod trajao čak 3 godine. Nakon toga, Džodi je rodila drugu ćerku svom dečku Mortiju Kojlu i takođe se udala za njega. Ali i ta veza se pokazala kao bračna olupina, a ovog braka kasnije se gotovo nije ni sećala. Razveli su se 2016. godine, a iste godine glumica je objavila brak sa Džastinom Hodakom, takođe bivšim zavisnikom od droge. Međutim, na kraju je par ostao zajedno samo nekoliko meseci, koji su navodno bili ispunjeni nasilnim svađama.

Zbog navodnog zlostavljanja, Hodak je dobio zabranu prilaska Džodi, a ona je, zauzvrat, nastavila sa svojom listom ljubavnika. Sledeći i do sada poslednji na listi je njen sadašnji suprug Meskal Vasilevski za kojeg se udala nedavno.

Pored brojnih ljubavnih veza, život glumice obeležila je i borba sa zavisnostima. Počela je da pije sa samo 13 godina, a sa 15 je već bila alkoholičarka. Kasnije je prešla na kokain i heroin i rekla je da joj je tada bilo "zabavno". Borila se sa zavisnošću i uspela da je pobedi, ali se i dosta ugojila. Rekli su joj da je "deformisana", a onda je od stresa naglo izgubila 17 kilograma 2020. godine!

"Jednostavno sam prestala da jedem", rekla je u podcastu sa Alison Kugel. "Oduvek se borim sa anksioznošću i depresijom, a pandemija je zaista uticala na moje mentalno zdravlje. Mogu samo da zamislim kroz šta su prošli drugi ljudi, posebno oni koji su bili na prvoj liniji odbrane od ove strašne bolesti – medicinsko osoblje, ali i svi oni koji su izgubili članove porodice zbog kovida", priznala je Svitin svojevremeno. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!