Lisa Meri Prisli preminula je u 54. godini života. Uzrok smrti još uvek nije poznat, a strani mediji navode da se sumnja na srčani udar. Pre samo tri godine pevačicu je zadesila najveća tragedija kada je njen sin izvršio samoubistvo.

Naime, Lisin sin Bendžamin je počinio samoubistvo u julu 2020. na rođendandanskoj proslavi svoje devojke Dijane Pinto, što je pevačicu potpunosti slomilo.

Prema navodima stranih medija susedi Elvisovih potomaka, čuli su u ranim jutarnjim časovima, 12. jula, ženu kako vrišti, a za koju se veruje da je Pinto: "Nemoj to da uradiš!"

- Ova grozna tuga koja je uništila i razbila moje srce i moju dušu u potpunosti me je progutala, napisala je Lisa jednom prilikom na svom Instagram profilu.

lisa meri sa pokojnim sinom
Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia 

Policija iz Los Anđelesa je u julu pre tri godine otkrila je da je obdukcija pokazala da je Bendžamin otvorio usta i povukao obarač, dakle da je pucao sebi u glavu, a ne u grudi, kako je prvobitno zavedeno u papirima. Pronađen je u kupatilu u kom je 1977. godine bez znakova života pronađen i Bendžaminov slavni deda Elvis Presli.

Lisa Meri Prisli pored preminuloga sina imala je ćerku Rajli (32) s bivšim suprugom Dennijem Kiohagom, dve bliznakinje, Harper i Finli (12) koje je dobila s Majklom Lokvudom od kojega se takođe rastala.

Mnoge novinske kuće objavile su da si je 27-ogodišnji Bendžamin oduzeo sebi život u julu 2020. upucavši se pištoljem.

Lisa je isticala koliko je obožavala Bendžamina koji je bio ljubav njenog života. Bendžamin je na neki način hteo da podseća na svog dedu, posebno kada se ima u vidu da je Lisa Meri, njegova majka, oduvek isticala sličnost njih dvojice, i to ne samo fizičku. Lisa se retko pojavljivala u medijima nakon što je izgubila sina. Pre samo dva dana prisustvovala je dodeli Zlatnih globusa sa svojom majkom Prisilom Prisli.

lisa meri pre dva dana na dodeli zlatnih globusa
Chelsea Lauren/HFPA/ Capital Pictures / Capital pictures / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!