Liza Meri Prisli preminula je u 54. godini života. Ćerka kralja roka Elvisa Prislija preminula je u svojoj kući, a sumnja se na srčani udar.

Njen život bio je i te kako trubulentan. Udavala se četiri puta, a najveća bol zadesila ju je kada joj je umro sin. Naime, njen sin je u juu 2020. počinio samoubistvo na rođendandanskoj proslavi svoje devojke Dijane Pinto, što je pevačicu i glumicu potpunosti slomilo.

Prema navodima stranih medija susedi Elvisovih potomaka, čuli su u ranim jutarnjim časovima, 12. jula, ženu kako vrišti, a za koju se veruje da je Pinto: "Nemoj to da uradiš!"

- Ova grozna tuga koja je uništila i razbila moje srce i moju dušu u potpunosti me je progutala, napisala je Liza jednom prilikom na svom Instagram profilu.

Liza Mari Prisli je pored preminuloga sina imala ćerku Rajli (32) s bivšim suprugom Dennijem Kiohagom, dve bliznakinje, Harper i Finli (12) s Majklom Lokvudom od kojega se takođe rastala.

lisa meri prisli umrla je u 54 godini
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Kroz težak period je prošla i kada je bila deo sajentološke crkve.

Njen otac, legendarni Elvis Prisli takođe je bio deo ove zajednice, a jednom prilikom izjavio je da je jedino što te ljude interesuje novac. Kada je pevačica odlučila da i ona napusti tu crkvu pevačica je otvorila dušu u intervjuu za USA Today.

- Polаko sam postajala destruktivan, zapravo samodestruktivna, а nisаm znаla odakle to dolazi. Kada sam shvatila, bila sam očajna. Nisu me dobro savetovali. Oni su uzimаli moju dušu, novаc, moje sve - objasnila je Liza.

I Prisila Prisli, njena majka i nekadašnja supruga Elvisa Prislija ušla je u kult 1977. godine, nakon što je pevač preminuo. Prisila je i pre htela da uđe u sajentologiju i čelnici su ih oboje nagovarali, ali Elvis je poludeo kada je saznao koliko novca traže.

Zabranio joj je da ima veze sa njima, a Prisila je 1977. godine kontaktirala Džona Travoltu, koji ju je uveo u taj svet. Odgajila je i ćerku Lizu u toj zajednici. Kada je Liza odustala od sajentologije, Prisila je donela istu odluku, te je ubrzo napustila sajentološku crkvu.

prisila je takođe bila u sekti
Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!