Ljubavni život, bivšeg direktora Gugla, Erika Šmita od samog početka intrigirao je javnost. Šmit se neretko nalazi na meti spekulacija zbog svog statusa koji je za mnoge vrlo neobičan. Naime, Šmita su oduvek povezivali sa lepim i dosta mlađim devojkama, a pre dve godine, svet je brujao o aferi "prsten".

Navodno je Šmit tada, devojci sa kojom je često provodio vreme, pokolonio prsten od 10 - karatnog zlata, zanemarujući činjenicu da je oženjen. Erik Šmit i Mišel Riter, koja je 39 godina mlađa od njega viđeni su tada u Novom Meksiku, piše Page Six.

Erik Šmit i Mišel Riter zajedno u Meksiku.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, uprkos tome što je od brojnih spekulacija prošlo dosta vremena, Erik Šmit čije bogatstvo se procenjuje na 13,2milijarde dolara pre par dana ponovo je viđen u društvu zanosne Mišel.

Naime, bivši izvršni direktor Gugla, proveo je vikend u Las Vegasu sa mladom Mišel. Milijarder je uslikan dok je išao privatnim letom sa mladom devojkom, dok se kasnije našao sa njenim prijateljicama.

Mnogima nije jasno pšta se dešava sa milijarderom koji je već 40 godina u braku sa Vendi Šmit, sa kojom se venčao 1980. godine. Izgleda da njih dvoje imaju veoma otvoren odnos, te da je Eriku dozvoljeno da "švrlja". Za sada on navodno uživa u svoj slobodi koju otvoreni brak nudi, te njegovoj ženi navodno ne smeta njegovo ponašanje.

Erik Šmit i Mišel Riter u Novom Meksiku.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dok je Šmit odbacio svoj venčani prsten, na ruci mlađane Mišel, zablistao je prsten sa velikim dijamantom koji je bio u centru skandala pre dve godine.

Prema navodima Page Sixa, čini se da Šmit nije veran ni Mišel. On je navodno pre izvesnog vremena imao ljubavnu vezu sa Aleksandrom Duisberg, koja je takođe dosta mlađa od njega, a sa kojom je navodno želeo da proširi nasledstvo.

U 40 godina dugom braku sa Vendi, Šmit je navodno imao više veza s mlađim ženama, uključujući i vezu sa jednom televizijskom voditeljkom, izvršnom direktorkom kompanije za odnose sa javnošću, te jednom vijetnamskom pijanistkinjom. Zanimljivo je da je Šmit navodno svakoj devojci poklonio prsten.

Erik Šmit sa suprugom Vendi.
Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!