Da je živa, lepa glumica Naja Rivera danas bi proslavila 32. rođendan. Nažalost, sudbina je imala za nju drugačije planove, a jedna od najvećih nada Holivuda tragično je izgubila život pre tri godine, dok je spašavala svog, tada četvorogodišnjeg sina iz jezera. Uspela je da ga izvuče iz vode, ali nije imala snage da sebe spasi, a njen sinčić, gledao je kako mu majka tone na dno jezera

Mališan je spasiocima koji su ga pronašli rekao da je njegova mama otišla da pliva, ali da se nije vratila i da je video kako nestaje pod vodom, a nakon toga je zaspao.

Nakon šestodnevne potrage njeno beživotno telo je pronađeno na severoistočnom delu jezera, a porodica nadu da će je pronaći živu nije gubila sve do kraja.

"Porodica je svakodnevno bila na jezeru, nadala se i komunicirala s našim istražiteljima", izjavio je šerif tada.

Podsetimo, Naja se proslavila kao Santana Lopez u hit-seriji "Glee", koja se prikazivala od 2009. do 2015. godine. Deo gledalaca je zaključio kako ekipu serije prati neka vrsta prokletstva jer osim Naje među živima više nisu ni njene kolege Kori Montei i Mark Sejling.

Naja Rivera udavila se na jezeru dok je spašavala sina.
Instagram 

Osim u "Glee" Naja, za koju su svi imali samo reči hvale, pojavila se u seriji "Kraljevska porodica", u kojoj je počela da glumi sa samo četiri godine, a dobila je nominaciju za najbolju mladu glumicu, u komediji "Gospodar prerušavanja" i seriji "Step Up".

Inače, Naja je sina Džozija dobila s bivšim suprugom, glumcem Rajanom Dorsijem koji je malo nakon njene smrti postao glavna tema medija, ali zbog nimalo lepog razloga.

Naime, kako su mnogi komentarisali na mrežama, "Naja se još nije čestito ni ohladila u grobu", a Rajan je već uselio njenu sestru Nikajlu u porodični dom, navodno, upravo na zahtev malenog Džojsija.

Dorsi je tada govorio da ga nije bilo briga za kritike, te da ga je sin Džojsi "molio da njegova tetka živi sa njima". U isto vreme se zahvalio Nikajli što je "sve u životu stavila na pauzu da bi mu pomogla sa odgajanjem deteteta" i istakao da je "zahvalan na podršci koju im daje nakon tragedije".

S vremenom su prestali da pune medijske stupce, ali i dalje odgajaju Džojsija zajedno. Izvori bliski porodici tvrde da su Nikajla i Dorsi u skladnoj vezi, te da su shvatili da gaje jake emocije malo pre godišnjice Najine smrti, što je dodatno šokiralo javnost.

Inače, Rajan je nedavno podelio snimke sa sinčićem nakon košarkaške utakmice. Za Džojsija kažu da je, kako godine odmiču, preslikana Naja, a dečak sija od sreće, te nema sumnje da je živi srećan i ispunjen život, što bi, na kraju dana, njegova pokojna majka i želela.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!