Dve godine su prošle od smrti slavne glumice Naje Rivere koja se utopila u jezeru pokušavajući da spasi sina, a javnost i dalje ne može da se pomiri da lepotice kojoj se smešila blistava holivudska karijera više nema.

Naime, 8. jula 2020. godine, Naja se sa tada 4-godišnjim sinčićem vozila jezerom Piru. Dečak je nađen sam u čamcu, a glumice nije bilo nigde. Pronađena je tek nakon 5 dana, a šerif je kasnije otkrio policijski izveštaj u kojem se našla i izjava 4-godišnjaka koji je otkrio da je "sa mamom otišao da pliva, te da ga je jedva spasila iz vode". "Nije imala snage da spasi sebe", završio je šerif. 

Glumica je imala 33 godine kada se udavila i milioni obožavatelja, koji su je zavoleli kroz veoma popularnu seriju "Glee", tugovali su za njom. Mnogi tvrde da su im okolnosti njene smrti čudne i da ne veruju da bi tako stradala.

Međutim, pravi šok usledio je nakon njene smrti. Sina Džojsija preuzeo je njen bivši partner, takođe glumac iz serije Rajan Dorsi, a sa njim se uselila i Najina sestra Nikajla. Njihove fotografije na kojima se drže za ruke veoma brzo su preplavile mreže, i šuškalo se da su uplovili u vezu.

Dorsi je tada govorio da ga nije bilo briga za kritike, te da ga je sin Džojsi "molio da njegova tetka živi sa njima". U isto vreme se zahvalio Nikajli što je "sve u životu stavila na pauzu da bi mu pomogla sa odgajanjem deteteta" i istakao da je "zahvalan na podršci koju im daje nakon tragedije". 

S vremenom su prestali da pune medijske stupce, ali i dalje odgajaju Džojsija zajedno. Izvori bliski porodici tvrde da su Nikajla i Dorsi u skladnoj vezi, te da su shvatili da gaje jake emocije na godišnjicu Najine smrti, što je dodatno šokiralo javnost.

Inače, Rajan je nedavno podelio fotografiju sa sinčićem kojem je za sedmi rođendan poklonio psa, i pokazao svima koliko je porastao. 

"Stara je osam nedelja. Zvali su je Goldi, ja je zovem Medvedica Goldi. Najslađa je devojčica. Džojsi je rekao da će joj bez obzira na pol dati ime Kliford! Kako biste je vi nazvali? Pogledajte fotografije da vidite ljubav na prvi pogled. Volim te Džojsi. Ne mogu da verujem da si napunio sedam godina!", napisao je Rajan uz preslatke fotografije sina sa psom.

Naravno, komentari nisu izostali. 

"Preslatko", "Kako je porastao", "Isti je majka", "Volim da vidim to dete srećno"... komentarisali su njegovi pratioci.

Inače, Naja je kao još beba snimala reklame, a s četiri godine se pojavila u seriji 'The Royal Family'. Budući da je još tada nije mogla da čita, učila je svoj tekst tako što je pamtila rieči koje su joj drugi ponavljali. Ta joj je navika ostala i nikada nije imala problema s pripremom za nove uloge.

Proboj na svetsku scenu imala je 2009. sa serijom "Glee", u kojoj je igrala čirlidersicu Santanu Lopez, a za ovu ulogu dobila je niz nagrada od kojih su 2 Gremija, Nagrada udruženja glumaca (SAG), ALMA Awards i mnoge druge. 

Instagram Naja Rivera

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!