Ben Aflek možda danas uživa u skladnom odnosu sa Dženifer Lopez, ali dobro je poznato da je priča bila dijametralno drugačija kada je bio u prošlom braku sa Dženifer Garner. OD samog starta njihov odnos bio je na ispitu pre svega zbog Benovog problema sa alkoholom i kockom, a bio je i sklon prevarama. 

Brak Dženifer Garner pukao je zbog Aflekove afere.
Shutterstock 

Bena je tukao glas nevernog muškarca, ali se ispostavilo da ni za jednu za koju su ga spajali nisu postojali dokazi sve do afere sa dadiljom njegove dece Kristin Uzunijan, nakon čega je Dženifer podnela zahtev za razvod braka.

Sve se saznalo kada je procurilo da je glumac dadilji i njenim prijateljicama platio boravak u veoma skupom hotelu, a odmah potom pojavile su se na mrežama i fotografije sa njom u vreme kada je Benova supruga promovisala film u Atlanti.

Pričalo se i da joj je obećavao brak nakon razvoda od Garnerove, iako je Aflek to kasnije demantovao. Aferu su započeli malo nakon što ju je zaposlio, a nalazili su se po hotelima.

U trenutku kada je afera izašla na videlo, Aflek je sve to nazvao "najvećom životnom greškom" i potpuno se ogradio od Kristin, što je dadilju razbesnelo. Od tog trenutka ona i njene prijateljice činile su sve što je u njihovoj moći da održe priču o aferi živom. 

Ipak, svakog čuda tri dana dosta, pa nakon što više nije bilo koristi od priče Uzunijan je promenila profesiju i prešla u oblast nekretnina i danas je pomoćnica potpredsednika jedne velike kompanije u Los Anđelesu i jedna je od najboljih u svom poslu.

No, kako stvari stoje danas na sve načine pokušava da izbegne bilo kakvo vezivanje za Afleka, te je tako i svoj CV izmenila i napisala da je u vreme kada je izbio skandal sa glumcem zapravo radila kao lični asistent u Njujorku. 

Danas nije poznato da li je u braku ili ne, ali je poznato da je sa bivšim verenikom Kristofom Olberijem nekoliko puta raskidala i mirila se.

Sa druge strane, Ben se i prošle godine oglasio po pitanju afere sa Kristin i demantovao sve. Ipak, to nije sprečilo njegovu suprugu Dženifer Lopez da se osigura da do ovako nečeg nikada više ne dođe. Naime, iako su im deca velika, te nema toliko potrebe sa dadiljama, Dženifer je, kao neko ko je i sam na svojoj koži osetio "čari" prevare, uvela određeno pravilo.

Dženifer lopez se pobrinula da je Ben ne prevari.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, u trenutku kada su se pojavile fotografije Bena i Kristin, Garnerova je pronašla i sumnjive mejlove i sms poruke. Upravo je sada to jedno od glavnih pravila u vezilatino dive - pristup mobilnom 24/7.

Dženife lopez zahteva pristup Benovom telefonu 24 sata,
RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

To je, kako tvrde izvori bliski paru, samo jedan od načina da se osigura da joj Ben nikada ne nabije "rogove" kao što je drugim ženama, a ostaje samo da se nadamo da glumac nikada više neće ponoviti grešku.

Bonus video:

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!