Nije tajna da neke od velikih zvezda na ovim prostorima zgrću pravo bogatstvo na nastupima, ali daleko od toga da im je to jedini izvor zarade. Pored reklamiranja proizvoda i drugih plaćenih projekata, veliki novac im dolazi i od Jutjuba, a mi vam u nastavku otkrivamo ko su rekorderi u 2022. godini. 

Kako piše Kurir, na prvom mestu nalazi se Severina koja je za samo jednu pesmu i to duelt sa Azisom zaradila čak 59.000 evra. Ovaj duet trenutno ima 59 miliona pregleda.

Pesma "Provereno" koju izvodi Milica Pavlović donela je pevačici 45.000 evra, a ima 45 miliona pregleda. Inače, oko ove pesme vodio se pravi medijski rat između koleginica Ane Nikolić i Milice Pavlović. Ana je pesmu predstavljala kao svoju na nastupima, te je Milica zapretila tužbom.

Relja Popović i Devito s pesmom " Omađijala", koja je pregledana 38 miliona puta, od čega su zaradili 38.000 evra, zauzela je treće mesto na listi najplaćenijih.

Mihajlo Veruović Vojaž je od pesme "Tango" inkasirao 38.000 evra (38 miliona pregleda).

Takođe, to nije jedina numera od koje je Vojaž zaradio, ali ni Milica Pavlović. On ima i duet "Gad" sa Igorom Panićem Nućijem, od kojeg će zaraditi malo manje od 18.000 evra, a i Milica Pavlović ima duet sa Albinom "Šećeru", koji ima skoro identičan broj pregleda kao i pesma Vojaža i Nućija.

Heni je od pesme "Martini" zaradio 37.000 evra, a osim njega tu su i Seksi (32.000 evra), Zera (31.000).

Ne smemo zaboraviti i Senidah sa hit pesmom "Behute" (31.000 evra), kao i Sanja Vučić, koja je zbog pesme "Omađijan" postala bogatija za 24.000 evra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!