Ne postoji osoba koja makar jednom u životu nije imala doček Nove godine na kojem nije sve išlo po planu. Slavni nisu izuzeci, a stvar je još gora kada je u sve uključena i publika, te određene "blamove" prate milioni.

Naime, nije tajna da je za muzičare i druge zvezde doček Nove godine uvek prilika za unosan angažman, a često se dešavalo da se tokom nastupa previše "opuste" ili pogreše.

Neke poznate ličnosti organizatori su doveli u neprijatnu situaciju, a ovo su nezgodni trenuci za pamćenje.

Maraja Keri se pretvarala da peva

Maraja Keri je imala tehničkih poteškoća na dočeku 2016. godine kada je bila deo televizijskog specijala Dika Klarka "New Year's Rockin' Eve". U jednom trenutku je došlo do problema i moglo se videti kako se pevačica pretvara da peva i samo pomera usne dok muzika ne prestane.

Marija se uznemirila i napustila scenu, a dugo se pričalo o njenom lošem nastupu.

Idina Menzel nije mogla da izvuče visoke tonove u pesmi koja je proslavila

Idina Menzel je na svom novogodišnjem nastupu 31. decembra 2014. izvela pesmu 'Let It Go', koju peva u popularnom crtanom filmu 'Frozen'. Ipak, nije sve išlo tako glatko kao na snimanju animiranog filma i pevačica se mučila sa visokim notama na kraju muzičkog hita.

Deo publike je to pripisao hladnoći dok je pevala na njujorškom Tajms skveru, a ona se oglasila na Tviteru dan kasnije. Rekla je da je "više od visokih tonova koje peva" i da je "važno ostati u trenutku i povezati se sa publikom". Obožavaoci su pozdravili njenu zrelu reakciju.

Tejlor Svift sa bivšim koji je ostavio preko poziva

Tejlor Svift se našla u nezgodnoj situaciji samo nekoliko meseci nakon raskida sa Džoom Džonasom, koji ju je ostavio u jesen 2008. putem poziva od 27 sekundi. Naime, oboje su bili angažovani na dočeku 2008. godine.

Svako od njih izveo je svoj nastup, a potom su sa ostalim zvezdama na Tajms skveru odbrojavali sekunde do ulaska u 2009. godinu. Tejloru i Džou je bilo vidno neprijatno, ali su stajali na suprotnim stranama bine. 

Ledi Gaga se poljubila sa gradonačelnikom

Lejdi Gaga se 2011. godine potrudila sa tadašnjim gradonačelnikom Njujorka Majklom Blumbergom da publika pamti doček na Tajms skveru. Naime, u jednom trenutku su se poljubili u usta i ostavili javnost u čudu.

Kasnije je Blumberg objasnio da je pre toga, naravno, poljubio svoju dugogodišnju devojku Dajanu Tejlor.

Keti Grifin se skidala u programu uživo

Komičarka Keti Grifin je „otišla korak dalje“ kada su u pitanju televizijski nastupi uživo za novogodišnju noć 2011. Naime, odlučila je da izvede striptiz i skinula se ostavši samo u grudnjaku.

Keti se nije uznemirila zbog burne reakcije publike, a i u prošlosti je kritikovana zbog psovanja na TV-u i zbijanja neprikladnih šala o oralnom se*su.

Dženi Mekardi tverkuje ispred policije

Dženi je poznata po svojim slobodnim "nastupima", odnosno, neko je ko uvek radi šta hoće. Ali ono što je zaista šokiralo ljude bilo je kada je čučnula i počela da tverkuje ispred nekoliko policajaca na Tajms skveru 2013. I tu se nije zaustavila, kasnije je zgrabila nepoznatog vojnika i poljubila ga pred milionima kada je otkucala ponoć. 

Džin Simons zapalio kosu

Bio je to prvi put da je debitovao sa svojim prepoznatljivim trikom sa vatrenom loptom, i to je pošlo naopako. Tokom svog novogodišnjeg nastupa na Muzičkoj akademiji u Njujorku, poznati frontmen grupe "Kiss" zapalio je kosu dok je pljuvao kerozin na baklju. Srećom, neko sa mokrim peškirom bio je spreman da ga spasi i umetnik je izbegao teške povrede.

Birtni Spirs "lipsinkovala" na nastupu

Britni je bila glavna tema 2017. godine kada je izvela novogodišnji performans, a ispostavilo se da je ono što je najavljeno kao uživo pevanje bilo samo ne to. Jasno se videlo da "lipsinkuje".

Da stvar bude još gora, mnogi su na društvenim mrežama istakli da je pevačica još uvek imala žvaku u ustima kada je nastupala na sceni. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!