Malo je reći da je nakon Svetskog prvenstva u fudbalu mlađani Joško Gvardiolpostao glavna zvezda među fudbalerima. Hrvatski Zoro, kako su ga zvali zbog maske koju je morao da nosi zbog povrede, gotovo preko noći postao je miljenik brojnih dama, a sve je iznenadilo i njegovo priznanje da voli starije žene. Naime, on je u emisiji "Knjaz kod Vatrenih" na HRT otkrio svoj ljubavni status. 

"Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi porodica", rekao je on.

Budući da mu devojke same prilaze, želeći da ostvare dublji kontakt sa njim, fudbaler i ne mora toliko da se trudi da ih osvoji.

"Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je devojka prišla i dala papirić na kojem je bio njen Instagram profil", rekao je on i dodao koje kriterijume treba da ispuni buduća gospođa Gvardiol. "Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava porodice!", rekao je on.

Ono što je posebno odjeknulo u javnosti, jeste njegova lista najlepših žena na svetu. Naime, fudbaler je istakao da su mu najlepše žene Anđelina Džoli, Šakira, dok je na prvom mestu Džej Lo.

Na pitanje da li voli starije žene, on je iskreno otkrio da voli, te da je u tom fazonu - "Malo starije, da, da, 30 godina starije." No, sada se čini da je već pronašao tu "stariju" kakvoj se pre nadao. Naime, od povratka sa prvenstva javnost pomno prati svaki njegov korak, te tako jedan izlazak u klub nije prošao nezapaženo i to zahvaljujući bivšoj manekenki Ivančici Pahor.

Joško Gvardiol Ivančica Pahor su pozirali zajedno.
TiKTok 

Ona je na TikToku objavila fotografiju sa Joškom, a u pozadini je svirala pesma "Dajem ti srce", dok je u opisu ostavila intrigantnu poruku. 

"Mogu da mu budem mama, ali imam zgodnu ćerku", poručila je Ivančica na TikToku. Naravno komentari nisu izostali.

Mnogi misle da su Joško Gvardiol i Ivančica PAhor idealan par.
TiKTok 

"Gde ga sve nađu, a ja ne", "Gotovo je", "Ode Joško", "Joško, ova je za tebe, potpisujem", pisali su ljudi. Bilo je i onih koji su se prisetili upravo njegovog opisa "idealne" žene, kada je istakao da voli plave oči.

"Starija sa plavim očima... hm..."glasio je jedan od komentara sa najviše lajkva, te nema sumnje da ljudi smatraju da baš neka ovakva lepotica dobro pristaje Jošku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!