Hrvatska možda nije uspela da se plasira u finale Svetskog prvenstva u fudbalu, ali ih još uvek čeka borba za treće mesto. Ipak, nema sumnje da su pređašnje utakmice i te kako izbacile u prvi plan određene igrače, poput Joška Gvardiole koji je talentom oduševio vatrene zaljubljenike fudbala. 

joško gvardiol je jedan od najpopularnijih fudbalera.
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Da, Luka Modrić jeste najbolji igrač ekipe, golman Dominik Livaković bio je heroj osmine finala, ali je mladi štoper jedan od glavnih razloga što su "vatreni" tu gde jesu. Njegove fenomenalne partije, komandovanje poslednjom linijom, neverovatne predispozicije i potencijal koji ima. Nema sumnje da će Lajpcig dobro naplatiti njegove igre ako odluči da ga proda u narednom periodu.

Međutim, Joško je pažnju javnosti privukao ne samo fenomenalnim umećem već i izgledom, a mnoge pripadnice "lepšeg" pola pitale su se da li je zgodni fudbaler slobodan. 

Hrvatski "Zoro", kako ga zovu zbog maske bez koje ne izlazi na teren zbog povrede koju je imao, nedavno je gostovao u HRT-ovoj emisiji "Knjaz kod Vatrenih", gde je pričao o mnogim temama, te tako i o svom ljubavnom životu.

"Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi porodica", rekao je on.

Budući da mu devojke same prilaze, želeći da ostvare dublji kontakt sa njim, fudbaler i ne mora toliko da se trudi da ih osvoji.

"Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je devojka prišla i dala papirić na kojem je bio njen Instagram profil", rekao je on i dodao koje kriterijume treba da ispuni buduća gospođa Gvardiol. "Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava porodice!", rekao je on.

Ono što je posebno odjeknulo u javnosti, jeste njegova lista najlepših žena na svetu. Naime, fudbaler je istakao da su mu najlepše žene Anđelina Džoli, Šakira, dok je na prvom mestu Džej Lo.

Na pitanje da li voli starije žene, on je iskreno otkrio da voli, te da je u tom fazonu - "Malo starije, da, da, 30 godina starije."

Takođe, pokazao je veliku hrabrost, otišao je korak dalje i otvoreno pozvao Džej Lo da mu se javi na Instagramu. Ostaje da vidimo da li mladi fudbaler može da zameni Afleka, koji je najveća ljubav Lopezove, ali nema sumnje da će joj ovakva "ponuda koja se ne odbija" više nego imponovati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!