Džesika Simpson ne prestaje da šokira svojom transformacijom. Iako je isprva skinula nešto manje od 50 kg, sada se čini da je ta cifra mnogo bliža 70, pogotovo ako pogledate njene nove fotografije. Glumica izgleda nikad mršavije, toliko, da joj fanovi često poručuju da "pojede nešto". Ti isti fanovi su je nekad na različitim mrežama nazivali "moržem", tako da je definitivno tačno ono da svetu ne možeš udovoljiti. 

Ipak, bilo je i onih koji su joj i ranije i sada na daleko normalnije i "ljudskije" načine skretali pažnju i izražavali brigu zbog njenog zdravlja.

Džesika Simpson zabrinjava sve premršavim izgledom.
Instagram 

No, Džesika na komentare nije reagovala. Neko vreme nije bila aktivna na Instagramu, a onda se vratila "prepolovljena" i okačila fotografiju uz koju je podelila intimne detalje za koje javnost nije znala.

Džesika Simpson okačila je fotografiju i otkrila kroz šta je prolazila.
printscreen/instagram 

Naime, glumica je priznala da je godinama imala problem sa alkoholom, ali i prejedanjem, te da je konačno uzela svoj život u svoje ruke tokom karantina i kako kaže, od tada nije liznula ni kap. 

Inače, Džesika je u jednom trenutku imala gotovo 120 kilograma na svojih 1.61 visine, i kako je rekla u jednom intervjuu "imala je problem da prođe kroz vrata na sobama zbog stomaka", kada je odlučila da je trenutak da promeni loše životne navike.

Nije izabrala prečicu, već je regulisala ishranu i počela da trenira sa privatnim trenerom. Naravno, nije trebalo mnogo pre nego što su se videli rezultati. Međutim, čini se da Simpsonova nije stala sa napornim režimima i nakon što je dostigla željenu kilažu, jer na novim fotografijama izgleda mršavije i nego na samom početku karijere. 

Njenu transformaciju podržali su i ostali članovi porodice, poput supruga Erika Džonsona koji se "solidariše" sa njom, te takođe ne želi više da pije, ali i otac Džo Simpson, iako zbog njegove podrške su mnogi "podigli obrvu". 

Naime, nije tajna da je Džo mnogo puta bio u središtu skandala, te da je ćerke bukvalno gledao kao "zlatne koke" koje mu donose novac. Govorilo se da svoje frustracije leči preko ćerki, s obzirom da im je godinama bio menadžer, te da je on zaslužan za propust koji je njegovoj mlađoj naslednici Ešli, uništio karijeru. Naime, ona je u emisiji u kojoj je trebalo da peva uživo zapravo pevala na plejbek, što su kamere snimile, a nakon toga niko nije želeo da je angažuje.

Ipak, jedan od možda najvećih skandala bile su njegove izjave na račun izgleda Simpsonove, kada je, po mišljenju mnogih, prešao liniju.

Taj potez mogao je ne samo da zatvori vrata Holivuda njegovim naslednicama, već je malo falilo i da policija pokrene istraživanje o eventualnom zlostavljanju. Povod je bio njegov komentar na račun Džesikinog tela nakon što je smršala.

Džo Simpson dao je neumesne komentare na račun tela njegove ćerke.
DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada su ga novinari pitali šta misli o transformaciji svoje ćerke koja je i tada po drugi put skinula skoro 50 kilograma, on je rekao:

"Znate, ona je uvek seksi. Ne trudi se to da bude. Može da providnu majicu ili da prošeta u grudnjaku, ona će uvek biti seksi", što se nimalo nije dopalo obožavateljima.

Kao da to nije bilo dosta pa je Džo kasnije nastavio u istom maniru istakavši da je on Džesiki kupio prvi brushalter, te da joj je redovno pomagao dok ga oblači i kako kaže "jedva je ugurao njene grudi u grudnjak". "Ne možete da prekrijete te lubenice, jednostavno ih je nemoguće ne videti", rekao je navodno.

Naravno da su te izjave izazvale lavinu komentara, počev od toga da je "perverznjak", da ga "ne treba ostavljati samog sa Džesikinim ćerkama", kao i da "ko zna šta je radio kada su Ešli i Džesika bile male".

"Jeziv čovek", "Na incestualne izjave on se samo smeje, jezivo", "Koliko bi i Džesika i Ešli imale bolju karijeru da im je neko drugi menadžer", "Grudi jesu prirodna stvar, ali zamišljam mkako ovaj čovek pokušava da ugura Džesikine grudi u brushalter i nije mi dobro", "Najgore od svega je što on misli da zna šta radi i šta govori".. samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Ipak, nakon toga se činilo da se smirio, i da više ne daje takav tip komentara na ćerkin izgled u javnosti. Ipak, nedavno se pronela priča da je Džo razočaran jer je Džesika sada smršala kao nikad do sad, što možete videti u galeriji u nastavku teksta, te da "od njenog poprsja nije ostalo ništa".

Shutterstock Džesika Simpson promenila se tokom 17 godina karijere, a sada izgleda bolje nego ikad.

Poslednjih godina stiče se utisak da Džo pokušava da im napakosti jer ćerkama više nije menadžer, a kako su i same istakle, njegova potreba za kontrolom umalo im je uništila živote.

Ešli navodno upšte nije govorila sa ocem godinama sve do njegove borbe sa rakom prostate nakon čega su uspostavili kontakt, a mnogi smatraju da je razlog upravo to šta joj je radio godinama, pogotovo kada je bila mlada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!