Svet i dalje ne može da dođe sebi nakon jedne od najvećih holivudskih transformacija ikada. Slavna glumica i pevačica Džesika Simpson smršala je više od 50 kilograma nakon što je ugojila nakon poslednje trudnoće.

Gojaznosti je potpomogao i njen problem sa alkoholom kojem je uspešno stala na put još pre karantina, i kako kaže od tada nije liznula ni kap. 

Inače, Džesika je u jednom trenutku imala preko 110 kilograma na svojih 1.61 visine, i kako je rekla u jednom intervjuu "imala je problem da prođe kroz vrata na sobama zbog stomaka", kada je odlučila da je trenutak da promeni loše životne navike.

Džesika simpson je u jednom trenutku imala preko 110 kilograma.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Nije izabrala prečicu, već je regulisala ishranu i počela da trenira sa privatnim trenerom. Naravno, nije trebalo mnogo pre nego što su se videli rezultati. 

Džesika Simpson znala je da mora da promeni životne navike.
SC / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, čini se da Simpsonova nije stala sa napornim režimima i nakon što je dostigla željenu kilažu, jer na novim fotografijama izgleda mršavije i nego na samom početku karijere.

Džesika Simpson je sada mnogo smršala.
Instagram 

Džesika je, bez sumnje, oduvek važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu, koja se izdvajala po oblinama, međutim, na novim objavama deluje kao da je ipak preterala sa gubitkom kilograma.

Džesika Simpson ne izlazi iz provokativnih kupaćih kostima.
Instagram 

To je posebno bilo vidljivo kada se fotografisala u dvodelnom kupaćem kostimu.

Glumica se "osušila", a čak su joj i pilotske naočari koje je nosila delovale za par brojeva veće.  Međutim, to je nije omelo da nastavi sa kačenjem fotografija na kojima je u provokativnim izdanjima, očigledno ponosna na svoj izgled.

Zabrinuti fanovi su joj udelili pregršt kompimenta i pokušali da ukažu da ne mora više da mršavi "jer je lepa u svakom slučaju". Ipak, bilo je i onih koji su dodali da ne samo da je sada premršava već dobija i "bodibildersku facu", nakon što su insinuirali da Simpsonova koristi i određene dodatke u ishrani koji su inače svojestveni profesionalnim sportistima.

Ipak, Džesika se povodom svega nije oglašavala. Nastavila je da se fotografiše u zavodljivim pozama sa širokim osmehom, te se samo nadamo da neće otići u drugi ekstrem, poput brojnih selebritija koji su nakon ekstremnih gubitaka postali gotovo opsednuti svakim gramom, a kolio se pevačica promenila za sve ove godine pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Profimedia Pogledajte koliko se Džesika Simpson promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!