Bred Pitukonačno "cvetaju ruže" i na ljubavnom planu. Nakon ljubavnog brodolama sa Anđelinom Džoli i više nego prljavom "igrom" prilikom brakorazvodne parnice i podele starateljstva nad decom, kao i optužbi za nasilje, činilo se da glumac više nikada neće moći da veruje nijednoj ženi.

Ipak, čini se da je to uspela da promeni lepa Ines de Ramon, inače bivša supruga glumca Pola Veslija. Oni su najpre uslikani na afterpartiju u Los Anđelesu nakon premijere njegovog novog filma "Vavilon", da bi ih mesec dana kasnije paparaci "ulovili" na koncertu gde su uživali sa prijateljima.

Bred Pit zaljubljen je u novu devojku Ines.
GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pit je sa lepom brinetom proslavio i rođendan, a sudeći po fotografijama, osmeh sa lica nije skidao.

Kako su nedavno posvedočili izvori bliski glumcu, par je u vezi već nekoliko meseci. "Bred je stvarno zaljubljen u Ines. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Ona je veoma fina", naveo je jedan od izvora za People.

Inače, Ines je iz Nju Džersija i diplomirala je na Univerzitetu u Ženevi 2013. godine sa u oblasti poslovne administracije. Prema njenom LinkedIn-u, od 2020. godine je šefica veleprodaje u kompaniji Anita Jewelry, koja ima slavne kupce, uključujući Kortni Kardašijan i Hejli Biber.

Njen bivši muž je glumac Pol Vesli, koga znamo iz „Vampirskih dnevnika“. Ines i Pol venčali su se na tajnoj ceremoniji 2019. Ali, brak je bio kratak i turbulentan.

PR para potvrdio je u septembru ove godine da su se rastali i da već nekoliko meseci žive odvojeno. U međuvremenu, Bredov razvod sa Anđelinom Džoli dosegao je skandalozne granice, pogotovo kada se saznalo da je bez njegovog znanja prodala deo zajedničke vinarije Rusima koji su im bili glavni konkurenti, iako je javno saosećala sa Ukrajincima, što je javnost osudila.

anđelina džoli prodala je deo vinarije.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Anđelina je potom pripremila "kontra-udar" i objavila fotografije masnica nakon Pitovog nasrtaja i rekla da je glumac napao i decu, što je on odlučno demantovao. Kakav će biti epilog najduže parnice u istoriji poznatih, ne znamo, ali se čini da je Bred barem na polju ljubavi uplovio u mirnu luku. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!