Anđelina i Bred nekada su bili jedan od onih IT parova koje su svi obožavali. Ipak, od ljubavi do mržnje tanka je linija, a nekadašnji par došao je do toga serviraju jedno drugome niske udarce.

Njihova borba za starateljstvo i dalje bukti, iako glumica na sve moguće načine pokušava da predstavi bivšeg supruga kao nasilnika, dok Bred koristi sve resurse kako bi dobio priliku da ostane u životima dece, iako najstariji, Maks već neko vreme ne razgovara sa njim.

Sin Anđeline Džoli ne razgovara sa Bredom.
Jaime Espinoza / Wenn / Profimedia 

Sa druge strane, Anđelina udara i tamo gde Pita najviše boli, te je pre par meseci bespravno prodala svoj deo u vinariji Miraval i to tajkunu koji je poznat po saradnji sa Putinom. Anđelinina motivacija navodno je bila da "nanese štetu Pitu", jer je u to vreme sud dodelio glumcu pola starateljstva u žestokoj borbi para nad njihovih petoro, u to vreme maloletne dece.

Ipak, čini se da je sada došlo, ako ne do pomirenja, ono makar do primirja, što je iznenadilo mnoge. Naime, Bred Pit pre par dana sleteo je u Rim gde njegova bivša supruga boravi već neko vreme s obzirom da tu snima svoj novi film. Povod je rođendan 14-godišnjih blizanaca Vivijen i Noksa, a Anđelina je navodno bila oduševljena što je Bred tu.

Bred Pit doputovao je u Rim.
@Rome/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, kako u Rimu ima izuzetno gust raspored snimanja zbog filma "Without blood" i bila je izuzetno pod stresom, bivši suprug joj je došao "kao kec na deset".

"Anđelina ima gust raspored snimanja pa je bilo veliko olakšanje što je Bred mogao da dođe u Rim da vidi decu i bude sa Noksom i Vivijen za njihov rođendan. Mnogo joj znači to što je došao", otkrio je izvor za Hollywood Life.

Anđelina Džoli oduševljena je što je Bred Pit došao zbog dece u rim.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Uvek se trudi da njena deca provode dovoljno vremena sa svojim tatom, posebno u posebnim prilikama kao što su rođendani i praznici. Ali u ovoj situaciji bila je pod velikim stresom kako će sve da organizuje, tako da je činjenica da je Bred uskočio i stigao u Rim bilo veliko olakšanje, njegov trud nije ostao nezapažen", dodao je izvor.

Iako bivši par još od razvoda ima probleme u komunikaciji, Bradova poseta je na Anđelinu ostavila dubok utisak.

Anđelina Džoli trenutno boravi u Rimu zbog snimanja novog filma.
profiemdia 

"Oni bukvalno nemaju kontakt, sve što se dešava između njih, pa i dogovori oko dece, ide preko trećih lica, jer njih dvoje i dalje vode sudsku bitku. Ali Anđelina pokušava da zaštiti njihovu decu od svega toga jer želi da imaju zdrav odnos sa ocem, bez obzira na to šta oseća prema njemu", ističe izvor.

Bred Pit se trudi da ima dobar odnos sa Anđelinom zbog njihove dece.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, sporna situacija nije prošla bez komentara na mrežama. "Sad kad joj treba, onda je dobar i iznenađena je", "Bred i deluje kao neko ko bi uvek uskočio. Ipak je ona bila njegova velika ljubav", "Do juče mu je smeštala sa Putinovim tajkunima, a sad puj-pike ne važi. Sad kad joj odgovara onda je dobar"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Da li će bivši par uspeti da nađe zajednički jezik, ili se nakon ovog primirja vraćaju u "ratno stanje" ostaje da vidimo, a još njihovih fotografija iz vremena najveće ljubavi pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Pogledajte kako su nekad izgledali Anđelina Džoli i Bred Pit u doba njihove najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!