Francuska možda nije uspela da osvoji Svetsko prvenstvo u fudbalu, ali je jučerašnji meč sa Argentinom definitivno bio za pamćenje. Pored fenomenalnog Mbapea, u centru pažnje bio je i Olivije Žiru, koji je danima bio glavna tema zbog priča o nesporazumu u francuskom timu i odluci selektora Didija Dešana da ga prebaci na klupu. 

A kada je reč o ovom igraču, ne možemo a da se ne setimo velike ljubavne afere vezane za njega. Naime, Olivije Žiru je 2014. godine priznao aferu sa manekenkom Selijom Kej, dok je njegov brak sa Dženifer Žiru bio pod znakom pitanja.

Sve se desilo noć pre nego je sa Arsenalom pobedio klub Crystal Palac. On je u hotelu završio sa manekenkom a fotografije su dospele do medija. Ispostavilo se da je škakljive fotografije objavila upravo njegova ljubavnica.

Žiru je prvo negirao da je prevario suprugu, a onda kada su fotografije dospele u javnost izdao je saopštenje:

"Izvinjavam se svojoj supruzi, svojoj porodici, svima u klubu, saigračima i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti svoju porodicu i klub. Moram tražiti od njih da mi oproste. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku".

U celu priču je bio upleten i njegov trener Arsen Venger budući da se afera događala pre važnog susreta i fudbaler je novčano kažnjen od strane svog kluba s više od 200.000 funti. Selija je dokazala svoju romansu s Žiruom fotografijom na Tviteru koja je prikazivala fudbalera u donjem vešu.

Međutim, prava reakcija čekala se od njegove supruge. Nagađalo se da će se razvesti, međutim, ništa od toga se nije desilo. Preljubu mu je oprostila i sa njim je ostala u braku do danas. 

U medije nikad nije dospela nijedna njena ružna reč upućena suprugu ili njegovoj ljubavnici i to je javnost ostavilo bez teksta.

Inače, zanimljivo je da je Dženifer bila u centru pažnje pre nekoliko godina kada je proglašena za glavnog krivca jer Olivije nije prešao iz Arsenala u Everton. Naime, njoj nije odgovaralo da se preseli u drugo mesto. Navodno je zbog toga i rođenja njihovog trećeg deteta, fudbaler odbio ponudu nemačkog kluba Dortmund. Međutim, kasnije je odlučio da igra za Milan.

Šuškalo se i da je to cena koju Olivije mora da plati jer joj je bio neveran, te da mu zapravo nikad nije do kraja oprostila, zbog čega ga drži "na uzici".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!