Sin Toma Henksa, jednog od omiljenih holivudskih glumaca, i mužičarke Rite Vilson, 30-godišnji Čester Henks sa ocem deli samo prezime.

Njegova braća, Kolin, poznati glumac, Elizabet, pisac, i Truman, najmlađi, dali su mu odličan primer kakav život treba da vodi, ali nije se ugledao na njih.

Čet Henks pojavio se nedavno na Beverli Hilsu u Kaliforniji u kratkoj šetnji. Prvi put se pojavio u javnosti nakon što je izjavio da su ga roditelji kao tinejdžera poslali u rehabilitacioni kamp kako bi mu pomogli da se izbori sa zavisnošću.

Čester Henks prvi put u javnosti nakon izjave da su ga roditelji poslali u rehabilitacioni kamp.
Flash / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zavisnost od droge i rehabilitacija

Sin Toma Henksa i Rite Vilson postao je poznat 2014. kada je otkrio svoju zavisnost od droge, sa kojom se borio od svoje 16. godine, i prijavio se u ustanovu za rehabilitaciju. Njegovo priznanje usledilo je nakon učešća u filmskoj adaptaciji Marvelovog stripa Fantastična četvorka, koja je izgledala kao njegova lansirna platforma za slavu. Diplomirao je na programu dramskih umetnosti Univerziteta Northvestern.

Čet je okrivio svoju blisku vezu sa drogom za svoju porodičnu istoriju u komentaru na Instagramu:

"Saznanje ko sam bilo je prilično putovanje zbog svih pritisaka sa kojima sam se morao suočiti u životu. Biti sin mog oca i sve to, znaš."

Tom Henks sa ženom.
Instagram 

"Niko nije bio tu da mi kaže - ko ih je*e, samo su ljubomorni. Postao sam poznat, iako to nisam želeo jer sam dete slavnih roditelja. Svi oko mene su bili ubeđeni da se podrazumeva da sam arogantan, razmažen i snob, a nije bilo tako", ispričao je Čet u jednom Jutjub videu.

Čester Henks.
pritnscreen/instagram 

Često ima rasističke izjave i optuživan je da je čak i nacista. Tu su i brojne bizarne objave koje je objavljivao na društvenim mrežama, a sve to je dovelo do toga da ga zovu crnom ovcom ugledne holivudske porodice.

Devojci pretio pištoljem

Čet se nedavno našao i usred skandala i javnog prepucavanja s bivšom devojkom Kianom Parker nakon što je objavio video u kom mu je lice prekriveno krvlju i optužio ju da ga je napala nožem. Prema njegovim rečima stvari između njih su eskalirale nakon što su prekinuli jer je saznao da mu je ukrala hiljade dolara, odnosno potrošila ih s njegovih kreditnih kartica.

Čet Henks sa slavnim ocem Tomom Henkom i majkom.
Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia 

Kontroverzna medijska ličnost prema izveštaju časopisa People, Henksova najnovija bivša devojka, Kiana Parker, požalila se sudu na njegovo fizičko i verbalno zlostavljanje, a takođe je zatražila i dobila zabranu prilaska.

Mlada žena je tvrdila da se nedavni raspad njene sentimentalne veze pretvorio u obrazac seksističkog zlostavljanja. Kako se navodi u podnetoj prijavi, "u raznim prilikama joj je pretio pištoljem, gađao ju je predmetima i izgovarao razne rasističke uvrede".
On ju je potom tužio za napad i krađu i tražio da mu vrati sve što je ukrala od njega. Međutim, nakon silne drame, cela situacija izgleda da se smirila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!