Ako se i o jednom fudbaleru pričalo tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, bila je to uzdanica Atletiko Madrida - Antoan Grizman. 

Jedan od najpopularnijih igrača sveta pokazao je zavidno umeće na terenu, a nema sumnje da mu najviše znači podrška porodice i prijatelja, a pogotovo supruge Erike Čoprene sa kojom je u braku od 15. juna 2017. godine.

Njihova priča nalik je na film, a par je sudbonosno "da" izrekao tek nakon 6 godina veze koja nije otpočela tako lako i brzo kao što je to fudbaler želeo. 

Erika Čoperena je rođena u Španiji, gde je završila studije dečije psihologije u San Sebastijanu. Pre nego što je upoznala fudbalera, postala je poznata kao beauty influenserka na Instagramu, u čemu je bila vrlo uspešna i sarađivala s mnogim brendovima.

Antoana Grizmana upoznala je 2010. godine, dok je on igrao za Real Sosijedad, a nisu se sreli u nekom poznatom noćnom klubu ili događaju koji okuplja uspešne i slavne već – na ulici.

"Erika je studirala u školi u čijoj sam blizini trenirao, pa smo sreli više puta i počeli da se dopisujemo", objasnio je Grizman u svojoj autobiografiji. "Oko godinu i po dana sam joj slao poruke i pokušavao da je zavedem."

Mlada studentkinja dugo je odbijala da izađe s fudbalerom, ali je na kraju ipak poklekla pred njegovim tehnikama zavođenja i ljubav se između njih rodila gotovo odmah, piše Glossy.

Budući da ona preferira da se kloni medija i pažnje javnosti, Grizman nije mnogo pričao o njihovom braku u intervjuima, ali je jednom prilikom priznao da je poštovao odluku reprezentacije da su seksualni odnosi zabranjeni tokom Evropskog prvenstva.

"Nikog ne smemo da pipnemo, ni unutar porodice", rekao je tada Antoan.

Par danas ima troje dece: ćerke po imenu Mia (6) i Alba (1) i sina Amara (3), a zanimljivo je to što su svi mališani sasvim slučajno rođeni 8. aprila.

Erika se, inače, toliko trudi da ostane daleko od javnosti da je 2014. godine obrisala svoj beauty sajt, a Lidivin Sanja, supruga Grizmanovog bivđeg saigrača Bakarija Sanje, svojevremeno ju je opisala kao "vrlo ljubaznu, ali vrlo diskretnu" ženu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!