Džordž Klunidanas je u skladnom braku sa advokaticom Amal. Svoju ljubav prema njoj ne krije, iako je svojevremeno pričao da se nikad neće ni oženiti, niti imati decu. Međutim, mnogi ne znaju da je, iako su Klunija zvali "večiti neženja", on već bio oženjen i to kada je imao 28 godina. 

Naime, glumac je od 1989. do 1993. bio u braku sa  2 godine starijom Talijom Balsam. Venčali su se u Las Vegasu, a vezu su inače otpočeli malo nakon što je Džordž raskinuo sa koleginicom Keli Preston. 

"Imao sam 28 godina, a u Kentakiju kada si toliko star, moraš pred oltar. Znaš tačno već i kako bi brak morao da izgleda. Ipak, naš brak nije bio ni blizu toga. Trebalo je da radimo na braku, a meni se to nije dalo te sam otišao. Možda sam bio i preplašen, a možda nisam bio spreman da se venčam. Za sve sam ja bio kriv", priznao je Kluni kasnije.

I sama Talija je kasnije rekla da se pokajala što se udala za Klunija. Ona je od 1998. je u braku sa glumcem Džonom Slaterijem. Glumica već više od 20 godina nosi etiketu "bivše žene najtraženijeg čoveka Holivuda", iako se ponovo udala 1998, takođe za poznatog glumca, ali breme bivše Klunijeve žene očigledno ne može da skine sa svojih leđa.

Inače, Talija je rođena u porodici sa dugogodišnjom glumačkom tradicijom. Njen otac je bio glumac Martin Balsam, dobitnik "Tonija" i "Oskara". Među brojnim popularnim filmovima u kojima je glumio nalaze se kultni "Psiho" Alfreda Hičkoka, "Doručak kod Tifanija" i "Svi predsednikovi ljudi".

talija balsam je i sama glumica kao kluni.
Shutterstock 

Kao mlada glumica, Talija je dobila ulogu u kultnom sitkomu iz sedamdesetih godina "Srećni dani", a gostovala je i u hit serijama poput "Dalas" i "Magnum, P.I.".

Zanimljivo je da je sa sadašnjim suprugom igrala u popularnom televizijskom ostvarenju "Mad Men". Džon je igrao Rodžera Sterlinga, koji vodi reklamnu kompaniju i vara svoju ženu sa sekretaricom - što je daleko od njegovog stvarnog života.

talija balsam je u skladnom braku.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!