Čuvena glumica Pamela Anderson dugo se nije pojavljivala na nekim javnim događajima, pa čak je ni paparaci duži period nisu mogli "uhvatiti" van kuće. Ipak, sinoć je napravila izuzetak i, slobodno možemo reći - ukrala šou na Jacquemus reviji. 

Nekada fatalna plavuša pojavila se u izazovnom izdanju koje je malo toga ostavilo mašti. U pripijenoj beloj haljini sa perjem pozirala je okupljenim fotografima, a u prvom planu bile su bradavice koje su se jasno oscrtavale ispod tanke tkanine. 

Pamela Anderson pojavila se u pečurka haljini.
Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Haljina je preko kukova imala perje koje je davalo "pečurka siluetu", a look je upotpunila rukavicama i natikačama, kao i ogromnim šeširom, nalik na čuveni pink koji je nosila davnih devedesetih tokom ljubavi sa Tomijem Lijem

Iako je glumica bila veoma atraktivna, što nema sumnje, mnogi su komentarisali da ovako nešto na njoj deluje "haotično", a neki su otišli i toliko daleko da su upotrebili izraz "jeftino". 

"Zamislite da ovako nešto ponese irina Šajk? Pa grmelo bi! Ali na Pameli, žalim, prejeftino", glasio je jedan od komentara. 

Inače, Pamela cele večeri nije skidala šešir, zbog čega su mnogi mišljenja da na taj način skriva lice koje je uništila botoksom. Nije tajna da je nekada jedna od najlepših glumica potražila pomoć plastične hirurgije ne bi li očuvala mladost.

Pamela Anderson uništila je lice botoksom.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, dobila je zaleđeno lice koje možda ne odaje njene prave godine, ali i ne može da prikaže grimase, niti da se nasmeje. 

Zapravo, u jednom trenutku je toliko preterivala da je potpuno izmenila lik, te je nekadašnju lepoticu bilo više nego teško prepoznati.

d

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!