Nakon fantastične pobede hrvatske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu, svet ne prestaje da bruji o golmanu kojem nakon svega prognoziraju karijeru u najvećim i najboljim klubovima sveta. 

Dominik Livaković je, slobodno možemo reći, glavna zvezda prvenstva, a prvi put kada je privukao ogromnu pažnju bilo je prilikom meča sa Japanom, kada je odbranio tri penala i pomogao svojoj ekipi da se plasira u četvrtfinale Mundijala. Sada je podjednako maestralan bio i na utakmici protiv moćnog Brazila, zbog čega mu svet aplaudira.

Ipak, sa tribina ga je najsnažnije bodrila jedna žena koja mu je u svemu najveća podrška - njegova supruga Helena koja nije tipična žena dubaleraPar je inače ove godine izgovorio sudbonosno "da" nakon pet godina veze, a slavlje su upriličili u jednom luksuznom restoranu gde su za dobar provod bili zaduženi kako Petar Grašo, tako i proslavljeni srpski pevač Saša Matić.

Helena Livaković je, inače, ranije bila Helena Matić, u njenoj zemlji je znaju kao "hrvatsku Megan Markl" zbog sličnosti s vojvotkinjom od Saseksa, a od detinjstva se bavila umetničkim klizanjem.

Čak 20 godina je bila "na ledu", a karijeru je završila 2017. godine jer se, kako kaže, "više nije videla u tome". Diplomirala je industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Kako je jednom prilikom istakla, sa svojim izabranikom se odlično razume i ceni ga zbog njegove skromnosti.

"Definitivno me oduševljavaju Dominikova skromnost i poniznost. Veliki je samokritičar, što me nekad zna i iznervirati, ali opet, razumem ga. Mogli bismo reći da smo oboje odgojeni u timskom sportu, zbog čega kod nas nema sebičnosti i super funkcionišemo kao tim",  istakla je Helena jednom za Index.hr.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!