KEJT MIDLTON OSTALA BEZ NAJVEĆE PODRŠKE: Jedan događaj bio je dovoljan da je NAPUSTI njena DESNA RUKA

Kejt Midlton ostala je bez svoje najveće pomoći, desne ruke Hane Kokbrn Logi.

Desna ruka Kejt Midlton napustila službu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Samo dan nakon što se završila njena službena poseta Americi gde je boravila sa suprugom princom Vilijamom i dok bukti skandal izazvan trejlerom Netfliksovog dokumentarca "Megan i Hari", stiže vest da je Kejt Midlton ostala bez najbliže saradnice.

Kejt Midlton ostala bez najbliže saradnice.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Hana Kokbrn Logi iz Londona bila je desna ruka princeze od Velsa i njena najpouzdanija saradnica. Radila je sa njom od 2020. a otkaz predala ubrzo nakon smrti kraljice Elizabete II, koja je preminula u septembru ove godine u Škotskoj. Razlog takve odluke su privatni razlozi, navodi Britanski telegraf, a prenosi Blic Žena.

"Hana je fantastičan, dinamičan lider. Lojalan i vešt diplomata", saopšteno je iz Kensingtonske palate koja je raspisala konkurs za poziciju privatnog sekretara Kejt Midlton, prenosi Dejli mejl.

Hana Kokbrn Logi je desna ruka Kejt Midlton.
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Hana je 2016. radila u britanskom predstvaništvu u Indiji, rukovodila je poseti princeze i princa od Velsa ovoj zemlji kao i njihovom putu u Butan. Kejt je tada bila impresionirana Haninim znanjem i nekoliko godina kasnije angažovala ju je za svog sekretara.

Hana je bila uz Kejt poslednje dve godine koje su bile više nego izazovne, uz nju je princeza preživela Megzit, ali i burnu turneju po Karibima.

Hana Kokbrn Logi bila je desna ruka Kejt Midlton.
Mark Stewart / Camerapress / Profimedia Hana Kokbrn Logi

Bivša privatna sekretarka princeze od Velsa iza sebe ima više od 20 godina iskustva u Ministarstvu spoljnih poslova Velike Britanije i Komonvelta. Nagrađena je OBE priznanjem, za svoje napore i rad na poboljšanju i negovanju britanskog odnosa sa Indijom.

Pre 14 godina primila je Kraljevski viktorijanski orden, a bila je i direktorka Kraljevske fondacije Kejt Midlton i princa Vilijama.

Kejt Midlton i princ Vilijam.
Owen Humphreys / PA Images / Profimedia 

Žena se često smenjuju na mestu privatne sekretarke uticajne dame sa britanskog dvora. Ketrin Kvin je napustila ovaj posao pre dve godine, a Rebeka Prisli je 2017. dala otkaz posle deceniju rada.

Pored njih, veoma važna i bliska žena princezi je i dadilja Marija Tereza Turion Boralo, koja brine o troje dece princeze i princa.

Uz Kejt je tokom boravka u Americi bila Natali Barou, kao njena asistentkinja.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši