Princ Vilijam i Kejt Midlton nisu ni čestito otpočeli svoju američku karijeru, a već se pretvorila u fijasko. Naime, princ i princeza od Velsa otputovali su u SAD, ovog puta na mini turneju, a najpre ih je u senku bacilo Meganino pokazivanje malog Arčija nakon tri godine, a potom i objavljivanje tizera za seriju koju su snimali za Netfliks.

Kao da to nije bilo dovoljno loše, već su Kejt i Vilijam doživeli javnu sramotu na utakmici Boston Seltiksa kada ih je kamera snimila u krupnom kadru, a umesto ovacija, doživeli su zvuždanje i negodovanje uz povike: "SAD, SAD, SAD..." i to od 20.000 ljudi...

Ovakav potez publike donekle je opravdan ako se uzme u obzir izjava kume princa, ledi Suzan Hasi koja je bez blama upitala gošću na jednom skupu, inače afroamerikansku advokaticu Ngozi Fulani "odakle stvarno dolazi".

Ngozi Fulani je ponižena od strane kraljevske porodice.
Twitter 

Ovo je izazvalo veliku polemiku u kraljevstvu, što je i više nego očekivano, s obzirom da su ovakva pitanja veoma neprimerena.

Nažalost, ni ovo nije jedini "kamen spoticanja" koji ih je dočekao u Americi. Naime, tokom njihovog pozdravljanja okupljenih, političarka Mariama Vajt Hemond, koja je inače Afroamerikanka, nije želela da prekida svoj govor i tokom njega se osvrnula i na pomenuti skandal u Britaniji.

Princ i princeza od Velsa su se trudili da sve vreme budu nasmejani i uživaju u utakmici, ali se sumnja da je sve to samo usiljeno i maska kojom su sakrili kako se zaista osećaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!