Pritisku zbog majčinstva ne uspeva da se odupre ni Hejli Biber, samo što u njenom slučaju problem nisu njeni roditelji već fanovi na društvenim mrežama te hiljade i hiljade fanova. Manekenka svako malo mora da se odbrani od bezbroj pitanja kad će postati mama, a kao opravdanje na ovaj neumesan upit ljudi navode da je već četiri godine u braku s pop zvezdom Džastinom Biberom te da ne vide problme zašto se ne bi ostvarili kao roditelji.

Hejli ima cistu na jajniku.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Slavna 26-godišnja manekenka stoički je podnosila neprijatna pitanja u vezi sa time da li planira proširenje porodice. Ali, ovaj put nije ćutala. Na Instagram storiju je otkrila da ima cistu jajnika "veličine jabuke" i po ko zna koji put ponovila da nije trudna. Podigla je majicu, pokazala stomak i izjavila:

- Nije beba. Nemam endometriozu ili sindrom policističnih jajnika već cistu na jajniku. Dogodila mi se nekoliko puta i nikada nije bilo zabavno.

Hejli Biber ima cistu na jajniku.
Instagram 

Dodala je kako je njena zdravstvena situacija vrlo neprijatna.

- Muka mi je i naduvena sam. Imam grčeve, nisam dobro ni emocionalno. Sigurna da se mnoge od vas mogu prepoznati u ovoj priči, izjavila je.

Ponadala se da poseta ginekologu neće biti protumačena kao "dokaz" kako je trudna. No za svaki slučaj, ona je svima predstavila dokaz da nije u drugom stanju.

Ovo su simptomi

Simptomi ciste na jajniku su široki, ali mogu uključivati tup ili oštar bol; osećaj težine u stomaku; groznica; povraćanje; bol tokom ili nakon seksa; slabost; upućeni bol u ramenu; brzo disanje; hladna, lepljiva koža; i abnormalno vaginalno krvarenje.

Opet, ciste na jajnicima mogu se desiti svim ženama i prilično su česte, ali određena zdravstvena stanja mogu uzrokovati da se češće razvijaju kod nekih ljudi, prema Kancelariji za zdravlje žena SAD (OASH). To uključuje trudnoću, PCOS i endometriozu - što je sve Biberova isključila u svojoj Instagram priči - kao i teške infekcije karlice.