Čuvena lepotica koja je ove godine rekla sudbonosno 'da' Benu Afleku, sa kojim je bila u vezi početkom 2000-ih, izazvala je popriličnu pometnju na plaži u Malibuu, gde se fotografisala.

Dobro je poznato da kada je u pitanju zdrav način života, Džej Lo sledi strogi režim koji uključuje balansiranu ishranu, puno sna i energične vežbe, a rezultati su impresivni. Isklesano telo pokazala je u svetloplavim helankama koje ne pate od nedostataka prilikom priprema za snimanje i još jednom dokazala da je u vrhunskoj formi.

Dženifer Lopez u uskim helankama.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako smo navikli da je gledamo u seksi izdanjima na crvenom tepihu, Džej Lo odlično pristaju i sportski stilovi, pa je ove rizične helanke iz kolabracije modnog brenda Reebok x Victoria Beckham, koje nisu za svakoga, uparila sa kratkom jaknom sa kapuljačom iz iste kolekcije i patikama.

Dženifer Lopez u helankama.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Minimalistička šminka i kosa u repu zaokružili su ovaj ležerni outfit poznate latino zavodnice, a njeno blistavo lice rezultat je kvalitetne nege, ali i zdravog načina života, a pre svega ishrane.

Dženifer pažljivo bira šta će uneti u svoj organizam, pa tako na dnevnoj bazi jede puno proteina koje dobija iz mesa i ribe pripremljenih na nemastan način, a voće i povrće najčešće konzumira sirovo. Uvek sa sobom nosi užine koje se sastoje od voća i orašastih proizvoda, ili proteinske šejkove, a kafu pije isključivo bez kofeina.

Ishrana Dženifer Lopez.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, bitno je i napomenuti ono što ova pevačica i glumica nikada ne konzumira, a odgovor je lak - u pitanju je alkohol, jer dokazano doprinosi starenju organizma.

Iako je nedavno otkrila da takođe izbegava unos rafinisanih šećera, dodala je da nikad ne može da kaže 'ne' maminoj čokoladnoj torti. Uz sve to, "Dženi iz bloka" rekla je da pije najmanje dve litre vode na dan i spava barem 8 sati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!