Sabrina Daur Ebra bila je zvezda dodele prestižnih nagrada magazina "GQ". Supruga slavnog glumca Idrisa Elbe ovaj put pojavila se na crvenom tepihu bez svog partnera. Lepa Sabrina blistala je u crnom provokativnom kobinezonu širokih nogavica, dok njene grudi bile prekrivene debelim crnim trakama. 

Sabrina verovatno nije ni slutila da će upravo crne trake otkriti previše. naime, dok se kretala, u jednom trenutku sevnule se njene bradavice, a paparaci su munjevitom brzinom ovekovečili ovaj prizor. Ipak, ovaj peh nije omeo Sabrinu.

sabrina na dodeli gq nagrada
David Jones / imago stock&people / Profimedia 

Apolon 21. veka, kako inače zovu Idrisa Elbu i njegova supruga važe za jedan od najatraktivnijih svetskih parova, a i više je i nego očigledno zbog čega je to tako.

Idris i Sabrina venčali su se 2019. godine, a pre braka sa ovom lepoticom, Elba je dva puta odlazio pred oltar. Prvi put sa Hanom Borgard kojom je bio u braku od 1999. do 2003. a drugi put se oženio Sonjom Nikol Hamlin sa kojom je bio kratko 2006. Glumac koji ima ćerku Isan i sina Vinstona, i pored dva propala braka nije odustao.

"Izašao sam na jedini slobodan dan koji sam imao, istina, bila je nedelja veče. Otišao sam na zabavu i ona je bila tamo. Žurka se zvala "Slow Jam Sunday" i ugledao sam je. Očarala me je. Ostatak je istorija", otkrio je za britanski "Vogue" Elba da se u Sabrinu zaljubio na prvi pogled. 

Lepa Sabrina koja se bavi modelingom potpuno je očarala slavnog zavodnika, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte više njenih fotografija:

NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia Idris Elba i njegova supruga Sabrina Daur Ebra

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!