Nikol Šerzinger do sada smo nebrojeno puta mogli da vidimo u izazovnim kupaćim kostimima dok pokazuje svoje, kako mnogi kažu, božansko telo, na obalama mora ili kraj bazena, međutim, slavna lepotica sada je iznenadila sve neobičnim poduhvatom koji nije za svakog.

Zgodna crnka se u jednodelnom nude kostimu kupala u kadi u kojoj je ledena voda od 2.7 stepeni, a fotografije i snimak rituala koji često praktikuje podelila je na Instagramu. 

"Raspoloženje za ponedeljak. Ledena kupka na tri stepena u trajanju od šest minuta", napisala je Nikol pa istakla da bez boli nema uspeha.

Naravno, malo je reći da su pratioci bili oduševljeni ovim postupkom, te ne čudi što su se nizali komplementi, jedan za drugim. 

Nikol Šerzinger pokazala je zavidnu formu.
Instagram 

"Boginja", "Goriš", "Ženo, izgledaš kao milion dolara", "Šampionka", "Ja bih umrla, svaka ti čast", "Nije ni čudo što izgledaš kao da si zaledila vreme"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

Ipak, jako je bitno isaći da se u ovako nešto ne treba upuštati bez preporuke lekara. Najpre telo treba postepeno pripremati hladnim tuširanjem od nekoliko sekundi, pa vremenom produžavati vreme, a pripreme za ledene kupke nekad traju mesecima. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!