Čuvenu glumicu, koja je snimala diskutabilne filmske scene još od tinejdžerskih dana, prati nezahvalna titula najpoznatije device na svetu. Bruk Šilds je u novoj epizodi svog podkasta "Šta sad? Sa Bruk Šilds" istakla da žali zato je 1985. otkrila da je nevina.

"Mislim da je, gledajući unazad, pogrešila što sam bila tako otvorena o svom devičanstvu jer me to ceo život prati", rekla je Bruk Šilds (57).

U knjizi iz 1985. "On your own" Bruk Šilds je otkrila da je devica.

"U knjizi je bilo to jedno poglavlje gde ne govorim o apstinenciji samoj po sebi, već o mogućnosti vlastitog izbora", izjavila je glumica i dodala:

"Dobijala sam mnogo mejlova od mladih obožavalaca koji su mi slali pitanja poput: "Dečko želi da budemo intimni, a ja još nisam spremna. Što da radim?"Odgovarala bih im: "Ne morate da radite bilo šta što ne želite".

Bruk Šilds iz mlađih dana.
The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia 

Iako je pričom pomogla mnogima, sebi je zapečatila titulu koja je prati sve do danas.

"Postala sam najpoznatija devica na svetu. Kada se nađete pod "paljbom" u tim godinama, naučite da budete otporni na sve i zato sam i naučila da budem spremna na sve u ovoj industriji, što može da bude teško", istakla je.

Glumica je nevinost izgubila sa dečkom Dinom Kejnom. "Žao mi je što sam čekala, jer postojao je taj neki osećaj radosti i slobode koji je trebalo da osetim u vezi koja je bila tako lepa i slatka".

Bruk je u svojoj knjizi "There was a little girl" napisala da je nakon tog čina osećala osećaj krivice jer se njena majka Teri, koja je bila i njen menadžer, ljutila što je ona prekršila "zavet čednosti".

"Verujem da je zapravo želela da ostanem samo njena devojčica. Želela da da ima apsolutnu vlast nada mnom... A odrastanje i seks značili su da je napuštam", dodala je.

Bruk Šilds naga u filmu.
Columbia Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia 

Podsetimo, Teri je za svoju ćerku govorila da izgleda kao "prelepa lutka", a rešila je da to i iskoristi i ubacila je Bruk u vode modelinga još kao bebu - prvu reklamu za sapun snimila je sa samo 11 meseci.

Za Bruk Šilds mnogi kažu da je izrasla u ženu sa normalnim i zdravim stavovima, za razliku od njene pokojne majke. Slavna glumica je bila u braku sa Andreom Agasijem, a sada je udata za Krisa Hnečija sa kojima ima dvoje dece.

Bruk Šilds sada je udata za Krisa Hnečija sa kojima ima dvoje dece.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!