Poznata glumica Bruk Šilds postala je novo zaštitno lice kampanje za liniju veša Skims, iza koje stoji Kim KardašijanZa potrebe kampanje, lepa glumica je pozirala u brushalteru i gaćicama, i pokazala da i u 57. godini izgleda neverovatno.

Bruk je jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, a uloga u filmu "Plava laguna" odvela ju je i u svet glume. Najpoznatija je bila po reklami za Calvin Klein farmerke od pre više od 30 godina.

Imala je priliku da krasi naslovnice raznih magazina, među kojima se nekoliko puta našla i modna biblija Vogue.

Nakon uspešne manekenske i glumačke, Bruk je javno pričala da joj ni malo nije bilo lako da stekne samopouzdanje koje ima danas. Ova žena je visoka 180 centimetara, oduvek je bila atletske građe, zbog čega se, kako kaže nije osećala prijatno u svom telu.

"Bila sam deo javne industrije u kojoj atletska građa nije bila slavljena. Imala sam drugarice koje su bile supermodeli, a ja nikad nisam imala takvo telo. Atletska građa je bila pandan za krupnoću. Bila sam okarakterisana kao "krupna". Hvala bogu, mnogo tipova tela je danas prihvaćeno", rekla je svojevremeno Šilds.

Bruk danas ima 57 godina, zadovoljna je svojim telom, a otkrila je i trikove koji joj pomažu da održi sjajnu figuru.

bruk šilds danas ima 57 godina
Shutterstock 

U nastavko donosimo detalje koje Bruk primenjuje:

1. Redovno vežba, a posebno kombinaciju vožnje bicikla i pilatesa, ali i visi naglavačke

2. Pije dosta vode, ali misli da je voda s limunom glupost

3. Kad primeti da druga žena naporno radi, udeli joj kompliment

4. Radi na tome da sebi bude na prvom mestu

5. Lice umiva veoma hladnom vodom, kako bi joj koža više sijala

6. Jede mnogo zeleniša

7. Čokoladu jede kad god joj se traži, jer u suprotnom stvara veliku unutrašnju borbu.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!