Atraktivna manekenka Sofija Milošević ima figuru iz snova, koju bi mnoge devojke poželele. Zahvaljujući zanosnom telu koje duguje specijalnom režimu i treninzima, često je u centru pažnje, dok se u poslednje vreme mnogo komentarisao njen gubitak kilograma nakon trudnoće.

Sofija je mnogo uložila u svoj izgled, a nedavno je na društvene mreže isplivala fotografija koja je nastala pre mnogo godina, a na kojoj je manekenka izgleda poprilično drugačije.

Korisnici Instagrama su se pitali kako je moguće da je manekenka u tolikoj mei promenila svoj izgled, dok su neki došli do zaključka da je imala niz estetskih intervencija.

"Kapke operisala, nos i usne", "Prelepa, pre operacija..", neki su od komentara koji su se našli ispod fotografije.

sofija milošević danas
pritnscreen/instagram 

Sofija je tokom godina promenila i svoj stil šminkanja, ali očigledno je da se podvrgla određenim tretmanima. Danas je jedna od najatraktivnijih žena u Srbiji, a ni pre joj nije manjkalo lepote.

"Svako ima svoj dobar ugao i moj posao je da se dobro slikam. Mnogo mi je smešno kad izbace neku moju staru sliku sa revije gde ja samu sebe ne prepoznajem. Normalno je da smo svi u pubertetu manje lepi nego kasnije", rekla je Sofija na račun operacija.

Kako je Sofija nekada izgledala, a kako izgleda danas pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ Nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BRUTALNA SOFIJA MILOŠEVIĆ PROVOCIRA NA MREŽAMA! Skinula se u kupaći, snimala se u OGLEDALU, a od PRIZORA muškarcima padaju VILICE! Instagram/sofijamilo