Magazin People krajem 2022. godine titulu najseksepilnijeg muškarca dodelio je američkom glumcu Krisu Evansukoji je tom prilikom istakao da će srećne vesti podeliti sa majkom.

"Mama će biti jako srećna. Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime stvarno može da se pohvali", rekao je Kris kome je ova titula izmakla pre dve godine.

Nema ko se ne seća trenutka kada je Kris Evens 2020. godine na mrežama postavio sliku svog polnog organa. Ubrzo nakon što je objavio fotografiju, odmah je i izbrisao i to pod obrazloženjem da je došlo do greške kada je pokušavao da objavi stori na Instagramu.

kris evans proglašen je za najseksi čoveka
Shutterstock 

Svi su tada pisali o slavnom glumcu i njegovom polnom organu. Njegova karijera započela je u serijama krajem devedesetih, do danas je skupio vojsku obožavateljki, a u nastavku otkrijte 7 zanimljivih činjenica o Krisu Evansu:

1. Imao je samo 16 godina kada je prvi put glumio u filmu, bio je to edukativni video pod nazivom "Biodiverzitet: divlji život".

2. Njegov otac je zubar, zbog čega je Kris veoma zahvalan.

"Kada sam odrastao, zubi su hteli da mi pobegnu iz vilice, sreća pa mi je otac zubar," rekao je glumac hvaleći se sada bilistavo belim osmehom, piše Stil.

3. Njegov mlađi brat Skot Evans je takođe glumac

4. Evans je glumio u muzičkom spotu Merilina Mensona iz 2021. godine.

5. Njegov hobi je ples, obožava step dens koji je naučio od majke.

6. Njegova dečija ljubav bila je Sandra Bulok. 2014. godine se pričalo da se zabavljaju, ali od toga nije bilo ništa.

kris je bio zaljubljen u sandru bulok
Avalon / Avalon / Profimedia 

7. Majka ga je naterala da prihvati ulogu Kapetana Amerika.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!