Sofija Vergara važi za jednu od najlepših žena svih vremena, međutim, čini se da je konačno dobila dostojnu naslednicu. U pitanju je Klaudija, inače ćerka njenog pokojnog brata i sličnost između njih dve je neverovatna. 

Da krv nije voda pokazalo se na poslednjoj fotografiji, a Klaudija je slika i prilika glumice iz mlađih dana. "Poslovno putovanje došlo nam je kao mali odmor", napisala je glumica u opisu, a njeni fanovi nisu skrivali oduševljenje. 

"Dve Sofije", "Indentične ste", "Kao bliznakinje", "Ne verujem koliko ličite", "Prelepe", "Vidim duplo", "Vidi se da je tvoja"... samo je delić koji se mogao pročitati u komentarima. Njih dve su po svemu sudeći radile određeni projekat za popularni američki lanac Wallmart, što može da znači da je Kaludija krenula njenim stopama, te nije isključeno da ćemo je i u budućnosti viđati u drugim reklamama, pa ko zna, možda i u filmovima. 

Sofija inače često objavljuje fotografije sa lepom bratanicom, a njena rođaka izrasla je u pravu, pravcijatu lepoticu. 

Klaudija je ćerka starijeg brata Sofije Vergare Rafaela koji je ubijen pre dve decenije u Bogoti u Kolumbiji. Imao je 27 godina, a ubistvo se dogodilo tokom otmice koja nije tekla po planu.

O tome je ranije pričala i sama glumica: "Potičemo iz uspešne porodice, on je znao da je na meti kidnapera, uvek je imao telohranitelje, onda je jednog dana izašao, otmica je pošla po zlu i ubijen je. Bila sam slomljena", prenosi "The Sun".

Sofija je rasla kao jedno od šestoro dece. Krajem devedesetih preselila se sa bratom Hulijom u Majami, ali je on zbog problema sa drogom deportovan u Kolumbiju. Problemi sa zakonom su njegova prošlost, rekla je glumica ističući da je i ona i u najtežim trenucima nastavljala dalje. Ipak, njegovu naslednicu Klaudiju nije želela da ostavi na cedilu, te joj je desna ruka u svemu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Klaudija je lepa bratanica Sofije Vergare

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!