Breda Pita možda su nedavno sustigli novi problemi, vezano za prvu bivšu suprugu Dženifer Aniston, koja navodno planira da ga tuži, u jeku skandala sa Anđelinom Džoli koja ga je otpužila za zlostavljanje, ali se čini da mu na svim drugim poljima "cvetaju ruže". 

Tako je u Finskoj otvorio prvu izložbu svojih skulptura, proizvodi ekskluzivno penušavo vino, osnovao je muzički studio u Francuskoj, a pokrenuo je i kozmetičku liniju. Glumac je na neki način najavio penziju kada je reč o ulogama, ali i da ostaje u svetu filma zahvaljujući njegovoj produkcijskoj kući "Plan B" koja je ujedno i kamen spoticanja sa Aniston. 

Bred Pit je u problemima sa bivšom ženom.
Shutterstock 

Naime, njih dvoje su produkcijsku kuću osnovali još tokom braka, a kasnije je, nakon razvoda ona pripala Pitu. Problem je nastao jer je glumac sve zasluge pripisao sebi, što je Dženifer veoma teško palo.

"Ovde se ne radi samo o novcu. Što se Džen tiče, ono što je jednako važno je princip. Stvar je u tome da je ona bila sukreator i osnivač Plana B, i dok je tehnički pripao Bredu, ona nije dobila zasluge koje je zaslužila jer ju je izgradila iz temelja", rekao je izvor blizak glumici nedavno.

Bred Pit je svojevremeno rekao koja glumica je za njega najlepša.
Shutterstock 

I dok se iščekuje epilog drame, čini se da Pita celokupna situacija nije preterano potresla. Baš zbog celokupne situacije, mnogi su se podsetili jednog njegovog starog intervjua. Pitali su ga koja glumica mu je najlepša ikada, a zanimljivo da na "radaru" nije bilo ni Aniston ni Džolijeve.

Bred Pit ne misli da je Anđelina najlepša žena sveta.
Shutterstock 

Zapravo, odgovor je sve iznenadio. Kako je tada rekao, njegov izbor najdraže i ujedno najlepše glumice pao je na Dajen Vest, koja je dokazala da je moguće biti lep bez da te kritičari i obožavatelji etiketiraju kao se*s simbol. 

"Najveći glumci nisu oni koje biste nazvali lepim i se*s simbolima. Reći ću vam ko mi je najdraža glumica: Dajana Vist. Za nju nikad ne biste rekli da je se*s simbol. Dajen Vest je, za mene, najlepša žena na ekranu", zaključio je Pit, a mnogi su ovo shvatili kao šamar njegovim bivšim ženama koje su važile za najlepše i najtalentovanije.

S obzirom da je Pit neko čije se mišljenje ceni u glumačkom svetu, jasno je zašto se misli da je ovo direktna prozivka i za Aniston i za Džoli. 

Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bred Pit

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!