Da je Kejt Midlton kraljica dobrog stila već znaju i vrapci na grani, pa opet vojvotkinja ne prestaje da nas iznova i iznova oduševljava svojim modnim izborima. 

Taman smo pomislili da više ne postoji način da nas više ostavi bez teksta, a ona nas je ponovo demantovala i pokazala kako da izgledate stajliš, moćno i elegantno čak i u minimalističkim kombinacijama.

Kejt Midlton oduševila je kamel kombinacijom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, Kejt se pojavila na jednom događaju u kamel nijansi od glave do pete, i prikovala sve poglede prisutnih. Vunenu rolka haljinu ukombinovala je sa kaputom u istoj nijansi, dok je look zaokružila matchy-matchy salonkama, i zaokružila sve jednostavnim zlatnim minđušama i tašnom u istim tonovima. 

Jedino što se izdavajlo je prepoznatljivi crveni cvet maka na reveru - broš koji tradicionalno članice kraljevske porodice nose u znak sećanja na sve žrtve Prvog svetskog rata u susret predstojećem Danu primirja.

Rolka haljine su se inače vratile u velikom stilu na modni radar, a vojvotkinja je ovog puta izabrala model A-kroja koji savršeno naglašava struk, a deluje sofisticirano i elegantno. 

Vitku liniju dodatno je naglasila braon kaišem što je aufitu dalo posebnu notu. kejt je tako još jednom dokazala zašto je zovu kraljicom minimalizma, a njen primer je sjajan dokaz da je moguće izgledati moćno i posbno čak i ako ste od glave do pete u neutralnim tonovima, a još neka izdanja kojima nas je Kejt oduševila u prošlosti, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia Modna izdanja vojvotkinje od Kembridža

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!