Kaput je jedan od onih komada za koji ne bi trebalo da se, kada ga kupite, brinete da li je u trendu ili ne. Zato će vam modni znalci uvek savetovati da birate klasične braon ili crne modele.

Kada je reč o dužini, ovo je zaista stvar ličnih preferencija, iako su ove godine za mrvicu više traženi dugi modeli. Takođe, ove zime nešto su traženiji kaputi u nijansama braon boje, što ne treba da čudi.

Braon kaputi su najtraženjii ove zime.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Veoma se lako kombijuju, izgledaju dobro i uz elegantne i sportske kombinacije, i čine da deluje vitko, sveže i skupo. Da, broan boja, za razliku od crne, može delovati daleko sofisticiranije, te je i to jedan od razloga što su veoma često na radaru it devojaka, a jedna od onih koja je sve oduševila izabranim modelom je i naša poznata influenserka Dunja Jovanić.

Dunja se odlučila za Boss kamel model, a ova nijansa savršeno je istakla njenu kožu i dala sofisticiran dodir autfitu. Prednost ovakvih modela je i to što dobro pristaju svakom tipu građe, a osim što su topli i udobni čine da vizuelno delujemo viši i vitkiji. 

Ipak, niže devojke trebalo bi da budu pažljive sa dužim modelima, te je preporuka da biraju kapute koji su do kolena. A ukoliko vam se dopada Dunjin izbor, pogledajte ponudu highstreet brendova i pronađite sličan model koji će se savršeno uklopiti u vaš stil.

ZARA Pogledajte ponudu braon kaputa za jesen/zimu 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!