Da poznanstva sa britanskom kraljevskom porodicom otvaraju vrata svetskog džet-seta odavno je jasno, ali malo ko zna da je upravo druženje sa pokojnom princezom Dajanom vinulo u zvezde njene nekadašnje bliske prijatelje sa kojima je nekada organizovala žurke po jahtama i druženja.

U pitanju je bugarska kraljevska porodica, a dve ipo decenije od njene smrti ponovo su postali tema svetskih medija i to zahvaljujući mladoj naslednici Mafaldi (28) koja je sve samo ne obična princeza. 

Maflada je ćerka preslavskog kneza Kirila i unuka poslednjeg cara Bugarske Simeona II, poznatog i kao Simeon Saks-Koburgotski, koji je jedno vreme obavljao i funkciju premijera, piše Kurir Stil.

Njena porodica bila je veoma bliska sa pokojnom princezom Dajanom devedesetih, i upravo to im je otvorilo vrata svetskog džet-seta. Roditelji su joj se razveli još 2009. godine, a njena majka Rosario Nadal je bila jedna od Valentinovih muza, a sada radi kao umetnička direktorka i kolumnistkinja.

Sve ovo bilo je dovoljno da mladoj Mafaldi otvori vrata svetske scene u kojoj je ona i te kako našla svoje mesto. Iako je rođena i odrasla u Londonu tokom studija je otišla u Ameriku, gde živi i danas.

Od malena je bila veliki ljubitelj muzike, te ne čudi da je upisala muzički koledž Berkli u Bostonu, a 2015. je objavila svoj prvi singl pod nazivom "Don’t Let Go", dok je još bila studentkinja.

Tokom studija je upoznala svog sadašnjeg partnera Marka Abusleimana, britanskog pripadnika džet-seta rođenog u Libanu, koji je stekao svoju diplomu na Harvardu. Par se nedavno verio, a datum venčanja još uvek nije poznat javnosti.

Iako nerado dele svoju privatnost u javnosti, Mafalda je nedavno izjavila da planiranje venčanja za sada ide po planu i da jedva čekaju da izgovore sudbonosno da. Mnogi su očekivali raskošno venčanje sa velikim brojem zvanica, ali par se odlučio za intimnu ceremoniju sa veoma bliskim krugom ljudi.

Među prisutnima mogle bi biti Mafaldina glamurozna prijateljica, princeza Olimpija od Grčke, i princeza Aleksija od Grčke i Danske, na čijem venčanju je Mafalda bila deveruša.

Princeza Mafalda glavna je tema na revijama.
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Zahvaljujući porodičnim vezama, Mafalda je pozvana da nastupa na Valentinovoj modnoj reviji u Atini 2016, a nastupala je i na Nedelji mode u Njujorku ove godine.

Prince mafalda je redovni posetilac nedelja mode.
Neil Rasmus/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mafalda trenutno i živi u Njujorku, a tamnošnji poznati časopis u je proglasio jednim od novih glavnih devojaka u gradu. Čak je dobila i epitet "princeza labudica džetseta".

Poznata je po besprekornom modnom stilu, a zaštitni znak su joj uglavnom svedeni, preskupi dizajnerski komadi koje kombinuje uz neobične cipele, koje razbijaju svaku kombinaciju, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Bugarska princeza Mafalda je poznata pod nazivom "džet-set labudica".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!